Kezdőlap » Divat és szépség » Milyen fazonú farmert vegyünk télre?

Milyen fazonú farmert vegyünk télre?

Habár valószínűleg mindenki rendelkezik egy-egy vastagabb, télen is viselhető szoknyával, azért amikor kinézünk reggel az ablakon, és átgondoljuk hogy mit vegyünk fel, valószínűleg sokkal inkább a hosszú farmerre szavazunk majd.
Aki a koptatott farmert szereti viselni, az idei téli divat szerint érdemes úgynevezett kőmosottat választania, mert ez most a legtrendibb változat. Azért arra is figyeljünk, hogy kellően szűk legyen a farmer szára, hogy ha csizmát veszünk fel, akkor könnyebb legyen ráhúzni. Habár mostanság a skinny fazonú farmer a divat, azért aki jobban szerette a bőszárú nadrágokat, az most örülhet, hiszen 2013 őszén ismét elő lehet venni a trapéz szárú farmereket. Ezt felvehetjük hosszú csizmával, vagy rövid szárúval is, de előbbi esetben a csizma szárát el fogja rejteni a nadrág.
Annak, aki egész évben szeret színes ruhákba öltözni, most sem kell megfosztania magát a színes farmertől, hiszen idén nem csak a kék, vagy a fekete szín a menő, választhatunk például mélyvöröset is, vagy bármilyen más színt, ami nem túl nyárias. Szintén érdemes beszerezni egy szegecses darabot is, vagy egy műbőrberakásos farmert, hiszen mindkettő kissé vadabb, extrémebb kinézetet ad, így vagányabbnak érezhetjük magunkat benne. Válasszunk fekete, vagy sötétszürke farmert akkor, hogyha este mozdulunk ki otthonról. Utóbbi azokon a zord lucskos napokon is jól jön majd, amikor már olvadni fog a hó, és minden csupa sár lesz. Persze azért ne feledkezzünk meg egy szűk szárú, klasszikus kék farmerről sem, mely univerzális mivoltának köszönhetően, bárhol, bármikor viselhető.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csík bogarak

A bogarak földünk leginkább nem szeretet fajához tartoznak.Nagyon sokan félnek tőlük pedig ezeknek a kis …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük