Kezdőlap » Szilveszter » Milyen egyedi dekorációt készítsünk szilveszterre?

Milyen egyedi dekorációt készítsünk szilveszterre?

A szilveszteri házibuliba számtalan féle dekorációt alkalmazhatunk, és szerencsére a végtelen ötletzuhatagból elég egyet –egyet kiválasztani, hogy máris saját magunk készíthessük el teljesen egyedi díszítőkellékeinket.
Akár –újrahasznosítás végett- lampionokat is gyárthatunk magunknak, némi ásványvizes palackból, erősebb madzagból, és színes papírból. Minél színesebb papírcsíkokat vágunk ki, annál szebb lesz a végeredmény is. Tehát, vágjunk ki színes papírból csíkokat, és az ásványvizes PET palackok aljához, és tetejéhez rögzítsük őket. A már elkészült lampionokat tovább dekorálhatjuk csillámmal, rojtokkal, vagy festékkel, és persze fellógathatjuk őket madzaggal is ha elkészültek.
Bármilyen típusú dekorációt készítünk házilag, mindegyik típusra írhatunk például újévi jókívánságokat is. Lufikra akár filctoll, akár felragasztott konfetti segítségével írhatunk, vagy a korábban leírt házi lampionokat is dekorálhatjuk ilyen-olyan szilveszteri jellegű szállóigékkel, feliratokkal, és jókívánságokkal. Minden asztalhoz igazított ültetőkártyára a név mellett tehetünk feliratokat is, például egy-egy személyesen kiválasztott jókívánságot a célszemélynek a következő évre. De tulajdonképpen tényleg bármit dekorálhatunk, ami csak eszünkbe jut, és díszített az egész lakásban. Akár a lufik belsejébe is elrejthetünk kis papírcetliket, amiket csak akkor tudunk elolvasni, ha kidurrantjuk a léggömböt.
Ha mindez a dekorációnál nem lenne elég, menjünk tovább, és használjuk az ételeket italokat is dekorációs kellékként. Gyárthatunk – vagy vehetünk készen is – szerencsesütit, amibe különböző újévi jókívánságok vannak elrejtve.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük