Kezdőlap » Szilveszter » Milyen egy partis szilveszteri ruha?

Milyen egy partis szilveszteri ruha?

A szilveszter gyakran a legnagyobb parti az évben, a leginkább készülnek rá az emberek. Akár pezsgőkortyolgató klasszikus koktélpartira megyünk, akár a szabadban ünnepeljük programokkal, öltözzünk fel stílusosan az óévbúcsúztatóra.
A klasszikus kis fekete koktélruha mindig elegáns választás, de választhatunk retró stílusban, vagy bohókás vonulattal ruhát. Modern vonalvezetésű egyujjas ruhánk ilyenkor is tökéletes, de a sok flitterrel, csillogó kütyükkel teleaggatott is illik a szilveszteri hangulathoz. Az ékszerek legyenek minél csillogóbbak, feltűnőbbek, kápráztassuk el a körülöttünk levő férfiakat, tegyük a nőket féltékennyé, persze csak módjával. Igazán egyedi a nagyméretű kövekkel készült koktélgyűrűk sokféle variációja, mind a színvilágban, mind csillogás tekintetében. Ilyenkor lehetőleg ne a csillogó szandálunkat válasszuk, legyen zárt a cipő, viszont felejtsük el a csizmát, legyen az bármennyire szexi egy miniruhához, mégis stílustalan egy elegáns koktélruha mellé.
Sokféle csillogó kövekkel díszített tűsarkút lehet már kapni, arany- és ezüstszínekben, de akár pirosban csillogót, vagy kékben ragyogót.
A haj és smink mindig harmonizáljon a ruhánkkal, és ne hagyjuk ki a sminkből sem a csillogó glam-csillám anyagokat, amit akár egy kis zselével stabilizálhatunk arcunkon, dekoltázsunkon. A hajat akár göndörítjük, akár egyenesre vasaljuk, vagy feltűzzük, itt is bátran „megcsillogtathatjuk” fejünket. Egy fontos szabály van, a hajunk legyen ápolt, egészséges, mert bármilyen frizurát is választunk, egy töredezett hajból szinte lehetetlen bármilyen frizurát varázsolni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük