Kezdőlap » Szilveszter » Milyen egy jó szilveszteri rendezvény?

Milyen egy jó szilveszteri rendezvény?

Újév éjszakáján szinte minden házban, minden utcában találunk valamilyen partit, bulit. Vannak nagyobb lélegzetvételűek, vannak kisebb, családi rendezvények. Kényelmes és nagyon praktikus tud lenni, ha egy nagyméretű, akár több száz főből álló rendezvény résztvevői vagyunk, hiszen ebben az esetben nem kell takarítani, mosogatni, besegíteni, hanem egy bizonyos összegért ételt, italt kapunk és nincs semmilyen feladatunk.

A legjobb buliban mindig a hangulatért felelős DJ, zenekar vagy énekes az elsődleges felelős. Ha a rendezők megfelelően gondoskodnak a szórakoztatásról, akkor olyan nagy gond már nem lehet. Figyelniük kell arra, hogy a korosztálynak és a meghívottak társadalmi státuszának megfelelő zenekart, énekest vagy bármilyen más vendéget hívjanak szórakoztatni. Persze a költségvetés igencsak behatárolja a lehetőségeket, de a legkisebb pénzösszeggel sem lehetetlen jó rendezvényt szervezni.

Lényeges, hogy milyen az ételek, italok minősége. Ha viszonylag magas belépő árat kérnek, akkor semmiféleképpen ne kínáljanak csak szendvicset és valamilyen olcsó, minőség nélküli alkoholt. Vásároljanak magasabb színvonalú pezsgőt és italokat, készíttessenek hidegtálat, esetleg főtt ételt, ha a színvonal megkívánja. A menüről igényes rendezvények esetén tájékozódhatunk a meghívóról és ez alapján eldönthetjük, hogy számunkra megfelelő e a kínálat.

Gondoskodniuk kell a megfelelő szórakoztatásról és arról, hogy éjfélkor legyen elég pohár és pezsgő, valamint vagy élőben, vagy kivetítőn tűzijátéknézés és természetesen a himnusz se maradhat el.
Ha gyermeket is lehet vinni, akkor jó, ha van olyan személy, aki gondoskodik a szórakoztatásukról és a rendelkezésükre állít néhány játékot.

Igen nehéz megtalálni a megfelelő rendezvényt, hiszen minden a szervezők összeszedettségén múlik. Azonban ha jól megfigyeljük az árakat és azt, amit kínálnak, nem igazán foghatunk mellé.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük