Kezdőlap » Divat és szépség » Milyen egy jó csajos este?

Milyen egy jó csajos este?

A hétköznapokban egy nő egyszerre családanya, feleség/ barátnő, alkalmazott, szakács, cukrász, takarító, műszerész, tanító, ápoló és még sorolhatnánk órákig, hogy mi mindenben kell helytállni és megfelelni családban, a munkahelyen, az élet számos más területén.
De eljön az az idő, mikor egy anya, egy nő is kikapcsolódásra vágyik, távol a házimunkától, a konyhától, a gyereksírástól. Ilyenkor kell beiktatni egy szigorúan férfimentes bulit.
Hívjuk hát fel a barátnőinket és szervezzünk egy bulit valamelyikünk lakásán. Nem kell, hogy sokan legyünk, a lényeg, együtt egy kicsit kikapcsolódjunk és „csajos dolgokat” csináljunk!
Ilyenkor kibeszélhetjük a pasikat, nem kell félnünk, hogy bármelyikünk párja meghall valamit, „fontos” információkat tudhatunk meg ismerőseinkről, ki kivel van, ki szakított, ki csalta meg a férjét. Ezek olyan infók, amit a férfiak soha nem fognak értékelni. Elmondásuk szerint ők egyáltalán nem pletykásak, pedig higgyük el, nincs különbség a két nem között, esetleg annyiban, hogy az ilyen „híreket” nem a barátnőjükkel, hanem a haverjaikkal osztják meg.
Egy ilyen buli elmaradhatatlan kelléke a szépítkezés. Szerezzünk be arcpakolásokat, arcradír, maszkot, vigyük el a legújabb sminkkészletünket, változtassuk magunkat gyönyörűvé, vagy félelmetes boszorkánnyá, a lényeg, hogy legyünk felszabadultak, egy kicsit poroljuk le magunkról az otthoni felelősségteljes viselkedésünket és próbáljuk meg nagyon jól érezni magunkat.
Egy csajos bulin tilos a fogyókúra! Együnk, ami jól esik, ami egészségtelen, ami hizlal, elég az év többi napján foglalkozni a súlyunkkal.
Szerezzünk be csajos filmeket! Egy férfival romantikus filmet megnézni nem éppen leányálom. Ő soha nem fog elérzékenyülni egy csókon és még fel is idegesíthetjük magunkat, ha azt vesszük észre, hogy párunk már a film közepén édesdeden horkol…
Bármilyen programot is szervezünk a barátnőinkkel, lehet hangos, vagy nyugodt, beszélgetős, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat és együtt legyünk, hiszen ne felejtsük el, barátokra mindenkinek szüksége van!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan ápoljuk a bőrünket?

A bőrápolás a megfelelő higiénia része, mindennapos tevékenységünkké kell, hogy váljon. A mindennapos tisztálkodás mellett, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük