Kezdőlap » Családi élet » Milyen dolgok akasztják ki a férfiakat?

Milyen dolgok akasztják ki a férfiakat?

A párunkat több minden bosszanthatja, amit mi nők csinálunk a hétköznapjainkban, és talán mi észre sem vesszük ezeket az apróságokat, amik a férfiak agyára mennek.
Az elsőszámú kiakasztó dolog a kombinálás. Gyakran szokásává válik a nőknek ez a dolog, és olyan agyszüleményeknek adnak hangot, amit csak ők maguk találtak ki egy-egy hallott félmondat vagy gondolat alapján. Másodikként egyértelműen a házasság sürgetését kell megemlítenünk, ugyanis egy olyan barátnő, aki állandóan a jegyességről beszél, a legtöbb férfi számára nemhogy vonzóvá, sokkal inkább kiakasztóvá válik. Harmadik lehetne a sorban a végtelennek tűnő készülődés, amit a nők azért csinálnak, hogy őket a férfiak minél szebbnek, és tökéletesebbnek lássák, azonban nem is sejtik, hogy ez egy férfi számára mennyire bosszantó, és idegölő.
Ugyancsak gondot okozhat egy férfi számára, ha egy nő túlzottan is tisztaságmániássá válik, valamint az is, ha minden egyes kisebb-nagyobb dolgot meg akar ünnepelni, és a sorozatos dátumok megjegyzését elvárja a férfitól is. Ugyanez vonatkozik arra is, ha egy rendmániás nő, és egy hanyagabb típusú férfi jön össze, hiszen komoly veszekedések alakulhatnak ki az állandó pakolásból, vagy épp annak hiányából.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az idős szülők gondozásra, ápolásra szorulnak

Beszélnünk kell a szülőkről, akik megöregszenek és néha betegek is lesznek. Előbb utóbb ápolásra, ellátásra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük