Kezdőlap » Nyaralás » Milyen bőröndöt vigyek a nyaralásra?

Milyen bőröndöt vigyek a nyaralásra?

Mindkét nem másként készül a nyaralás örömteli napjaira. A nők általában rengeteg felesleges holmit pakolnak a legnagyobb bőröndbe, amit otthon talált. Mert a kicsi nem elég. Kicsi a férőhelye, a ruhák elrendezése nehéz és nem fér bele a cipő, pipere kellékek. Mert a szépségért dolgozni kell. Nem jelenhetünk meg akár milyen ruhában vagy smink nélkül egy nyaralóhelyen. A nőiesség fokozza a figyelem felkeltést, pozitív hatásokkal nézünk szembe a férfi tekintetek magunkhoz vonzásával. Mert minden nőnek megadatott a báj, csak tudni kell használni. Néha kockázattal jár, mert idegen férfit felcsípni veszélyes is lehet. Azonban ott a lehetőség a bonyodalmak kikerülésére.

A bőrönd mindig számos zárral legyen zárható, mert biztonságos. Forma a méret is fontos szerepet játszik, mert rengeteg mindent elárul tulajdonosáról. Lezser, kényelmes, figyelmes, sportos egy röpke pillanat alatt fény derül mindenre. Legyen strapabíró. A zsúfolt váróteremben ülőkének is megfelel a hosszú várakozás alatt. Így biztosak lehetünk abban, hogy egy darabban érkezik meg a repülőtéri futószalagon. Azok a nők, akik csupán egyetlen kis táskával jelennek meg nem azt jelenti, amit a látszat enged. Több pénzt dobnak ki a túlsúlyos poggyászukra pótdíjért, mint amennyibe a jegy kerül. Előre elküldi a csomagokat, így az utazás kényelmesebbé válik, és nem kell idegeskedni a ruhatár megérkezésével. Azonban akadnak kreatív egyéniségek is.

Cél a megbízhatóság, praktikus válogatás, nem tesz nagy felhajtásokat a pakoláshoz. Ezzel a módszerrel is eléri a méltó hatást és meglesznek a kellékek a férfi nem elkápráztatására. A férfiak világába nem fér bele a rengeteg holmi összepakolása. Elég egy kis utazótáska, amit magával vihet. Nem kell külön fizetni pótjegyre és tartalmába is bővel elfér a legkényelmesebb ruhájuk. Van, akinek egy hétvégi kirándulásra sem lenne elég.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nyaralás Sousseban: Karawan All

A szálloda három csillagosként üzemel, Sousseban, az óvárosban. A repülőtértől 20 kilométerre, és a központtól …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük