Kezdőlap » Elektronika » Milyen az ultravékony Samsung Series 9 laptop?

Milyen az ultravékony Samsung Series 9 laptop?

Teljesítménye nem marad el az eddig megszokottól, sőt. Képes megbirkózni mindazzal, amivel egy átlagos tudású asztali számítógép is: Office alkalmazásokkal, videó szerkesztésekkel és természetesen filmnézéssel is. Tulajdonképpen az asztali számítógépek teljesítményét kapjuk egy szeletnyi, ultravékony laptop formájában
Kijelzője fényesebb az átlagosnál, képe napsütésben is látható, viszont a színek ilyenkor már kissé fakulnak. Az akkumulátor körülbelül 6 órán át bírja, de természetesen, ha becsukjuk, hibernálja magát, azonban a Windows miatt ez jóval lassabban, körülbelül 15-20 másodperc alatt történik. Az alvó üzemmódból történő ébredés-és ez sokkal fontosabb- viszont igen gyors. Hasznos a billentyűzet-világítás, ami sötétben automatikusan bekapcsol, amikor elkezdünk gépelni.
A Series 9 gépre tökéletesen illik az ultrabook jelző, annak ellenére, hogy az első megjelenésekor ez a kategória még nem létezett. A Samsung SSD meghajtót alkalmaz, így a Windows 7 alig 20 másodperc alatt feláll-ugyanez egy normál HDD-vel szerelt laptopnál közel egy percet venne igénybe. A gépben Intel Core i5CPU dolgozik, a VGA vezérlő ugyanakkor az integrált Intel 3000, amelyik 3D-s játékok futtatására csak erős korlátozásokkal alkalmas.
A Samsung mérnökeinek célja az volt, hogy egy nagy teljesítményű, és gyors gépet kicsinyítsenek le annyira, amennyire csak tudnak. A Samsung Serie 9 tökéletesen alkalmas a nagy teljesítményű asztali konfigurációk kiváltása is, ha játszani akarunk.
Pár fontosabb adat:
Kijelző méret: 13,3 coll(33.8cm)
Processzor:1,4 G Hz Inter Core i5
RAM: 4GB
Merevlemez: 128 MB
Grafika: Intel HD Graphics 3000
Vastagság: 15,7mm !
Tömeg: 1,32 kg
Portok: 2xUSB 2.0, SD Card, Micro HDMI, RJ45, fejhallgatók
Hálózat: Ethernet, Wi-Fi, Bloetooth

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Itt az új 4K felbontású televízió

A Sony nemrég egy igazi csemegével állt elő. Az X85 TV egy igazi élményt nyújt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük