Kezdőlap » Szoftver » Milyen az új Skoda Rapid Spaceback?

Milyen az új Skoda Rapid Spaceback?

A Skoda a novemberi hónapban bemutatta a legújabb családoknak szánt ötajtós Rapid modelljét, amely a Spaceback típusjelzést kapta. Ez az autó a Skoda legújabb válasza az ellenfeleknek, mégpedig a Hyundai i30-asnak, és a Kia CEE’D-nek. Alakját tekintve nem egy sportautó, azonban a családi autók közül szó szerint a legsportosabb kinézetet biztosítja a vezetőnek.
A családi autó elnevezésre azért is büszke lehet, mivel a 4 ülés mögött egy 415 literes csomagtartó található, amely megnövelhető a kalaptartók levétele után 842 literesre. Ezeket a számokat még egy kombi autó is megirigyelhetné, azonban szögezzük le, hogy a Skoda Rapid nem egy kombi, hanem csupán ilyen jól gazdálkodtak a tervezők a belső kialakítással. Az autó 1,2 literes motorral rendelkezik, ami 75 lóerő leadására képes, de rendelhető turbós változatban is, ami 105 lóerő leadására képes, és választható belőle egy TSI modell is, ami 1,4 literes 122 lóerős motorral rendelkezik. A Rapid igény szerint rendelhető automata váltóval, de az alap felszereltségben egy hat fokozató manuális váltó található.
Az autó tömege 1100 kilogramm, az üzemanyagtank mérete pedig mindössze 55 liter, az autó végsebessége pedig 193 kilométer / órára lett beállítva, ami 100 kilométeren 5,4 literes átlagfogyasztást jelent. A belső kialakítása egy kicsit ridegre sikeredett, mivel az összes irányítási konzol fekete színű lett, amit egy kis krómborítás javít fel valamelyest, azonban az összképen enyhít a bézses-szürkés árnyalatú belső kárpit.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük