Kezdőlap » Autó » Milyen az új Range Rover?

Milyen az új Range Rover?

A brit autógyártó cég, a Range Rover kiadta az új, sportautó változatát, a Range Rover Sportot, ami 14 centiméterrel hosszabb futófelületet biztosít a vezetője számára. Az új sportváltozat hazánkban is megjelent már, és körülbelül 18 millió forinttól bárki bármikor megvásárolhatja.
Az autó 3,0 literes dieselmotorral működik, ami 258 lóerő leadására képes. Ennek a sportváltozatnak van egy nagy testvére is, ami több mint 100 lóerővel erősebb, azonban 8 millió forinttal drágább is. Mivel mégis csak egy Range Roverről van szó, így sok embernek a túraautó képessége is eszébe jut. Az új sport változat akár 80 centiméteres vízen is képes áthatolni, anélkül hogy bármilyen műszere meghibásodna. Természetesen állítható has magassággal is rendelkezik, ami pedig a dombos területeken igen nagy előnyt jelent a vezető számára.
Az új sport változat 299 lóerős típusban is kapható, ami 22 millió forintba kerül, a benzines turbóváltozat pedig 340 lóerős, így 19 millión stagnál az ára. Azok, akik szeretnének egy igazán erős sportváltozatot, azoknak mélyen bele kell nyúlnia a pénztárcájukba, mivel az 510 lóerős, 5,0 literes változat 28 millióba kerül majd. A Range Rover természetesen a belső luxusra is ügyelt, így a kormányon minden olyan eszköz elérhető, amire szüksége lehet a sofőrnek, mindemellett pedig a középső konzol érintőképernyőjével még több információt juttat el a tulajdonosnak, mint a régebbi Range Rover változatok.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Elektromos autó

Napokban beszéltem egy elektromos meghajtású autó –Tesla- tulajdonossal. Többen körbevettük, szemléltük, mintha csodát látnánk. Tulajdonosa …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük