Kezdőlap » Divat és szépség » Milyen az ideális frizura ?

Milyen az ideális frizura ?

Napjainkban a nőknek rengeteg lehetőségük van a szépítkezésre . Kozmetikus , műkörmös , fodrász ….. Nagy vágyunk , hogy mindennap csodásan nézzünk ki , hogy a férfiak megforduljanak utánunk, vagy csak azért , hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben . Egy jól megválasztott frizura egyéniségünket tükrözi , épp ezért fontos , hogy nagy hangsúlyt és időt fektessünk a tökéletes hajviselet kiválasztására ,
Az egyik elengedhetetlen alap pillére a szépségnek , az ápolt és jól kiválasztott frizura , hajforma . A frizuránkat a fejformánk szerint kitudjuk akár mi magunk is választani , ehhez meg kell néznünk , hogy mi milyen fejformával rendelkezünk .
A kerek archoz a hosszabb haj passzol , a keskeny archoz a rövid haj nagyon illik , kiemeli a szép arcformát

A mi ” formánk ” akár lehet háromszögletű is , itt ugye a széles homlokról kell elvonnunk a figyelmet , tehát a frufru az ilyen típusú lányoknak nagyon előnyös . És ne hagyjuk ki a sorból a szögletes formájú arcot sem , az ilyen orca formának roppant mód előnyös lehet a göndör haj . Természetesen érdemes fodrászunk tanácsát is kikérni , ha meg van a kiválasztott frizura . Ő megtud bennünket erősíteni a jó választásban és ha véletlen nem a megfelelő hajkölteményre bukkantunk , értelemszerűen segíteni fog a legmegfelelőbb pompás hajviselet kiválasztásában .

Ha ezen tanácsok mentén jársz el , biztos vagyok benne , hogy mindennap úgy fogod magad érezni , mint ha éppen a fodrász szalonból libbentél volna ki :) Szóval keresgélésre fel :)

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Aminosavak: segíthetnek meggátolni a bőr öregedését?

Az aminosavak fiatalító hatással vannak a bőrünkre. Ha az étrendünk megfelelő mennyiségben tartalmazza őket – …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük