Kezdőlap » Autó » Milyen autót vásároljunk használtat vagy újat?

Milyen autót vásároljunk használtat vagy újat?

Igen nagy dilemma, mind a kettőnek van előnye és hátránya is. Hiszen ha új autót vásárolunk, akkor tudjuk, hogy jó darabig nem lesz vele semmi féle probléma, olyan állapotban lesz, ahogy mi használjuk, ugyanakkor, ahogy kigurulunk a szalonból vele máris veszített az értékéből, nem is keveset. Ugyanakkor az új autók mindig drágábbak, mint a használtak. Az új autó esetében nagyon hamar megemelkedhet az ár, ha extra tartozékokat választunk az autóba.

Használt autó esetében nagy a kockázat, hiszen nem tudjuk, hogy használták, valós-e benne a kilométer, milyen állapotban vannak az alkatrészek, a kopóalkatrészek. Így nagyon meg kell gondolni a használt autóvásárlást nem szabad elkapkodni a döntést. A használt autóvásárlásra mindig több időt kell szánni, mint egy új autóéra. Az ára viszont alacsonyabb, mint az újé, de olyan problémák merülhetnek fel a kocsi használata során, amire nem is gondoltunk, így lehet, hogy mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlni.

Napjainkban viszont nem sokan tehetik meg a magas árak miatt, hogy új autót vásároljanak. Nekik nincs más választásuk, abban a kategóriában, amit ők kiválasztottak, olyan összegért, amit szánnak rá csak használt gépjárművet tudnak megvásárolni.

Ha használt autót vásárolunk és rászánjuk az időt, időt nem sajnálva keressük meg a számunkra igazit, nem fog elmaradni az eredménye. Használt autók között is találni számunkra megfelelő árut, felszereltséggel rendelkezőt, jó állapotban lévőt, viszonylag fiatalt és számunkra elfogadható kilométerest csak keresgélni kell.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Elektromos autó

Napokban beszéltem egy elektromos meghajtású autó –Tesla- tulajdonossal. Többen körbevettük, szemléltük, mintha csodát látnánk. Tulajdonosa …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük