Kezdőlap » Étel » Milyen alkalomból készítsünk szendvicset?

Milyen alkalomból készítsünk szendvicset?

Hogyan készítsünk szendvicset? Milyen alkalomból készítsük el? Szendvicset általában két alkalomkor készítünk: kiránduláskor hosszabb távra és vendégváráskor, amikor egy napon valamilyen alkalomból vendéget várunk. Szendvicset többféleképpen készíthetünk, teljesen magunktól függ – hogy miből állítjuk össze és milyen feltéteket teszünk rá. Szendvicset általában a leggyakrabban kenyérből készítjük, erre tesszük rá a feltéteket: paprikát, paradicsomot – kolbászt, sajtot és szalámit.

Ha kirándulásra készítünk szendvicset, akkor általában az elkészítés után hordozható konyhai műanyag tartóba tesszük – amelynek van fedele és lefedjük, hogy a táskánkba ne essen bele – ha pedig vendégvárásra készítünk szendvicset, akkor pedig általában egy nagy tálcára készítünk annyi mennyiséget – amennyit készíteni kívánunk és szépen egymás mellé helyezzük, hogy az általunk várt vendég könnyen le tudja emelni a tálcáról.

Szendvicset nem csak ebből két alkalomból készíthetünk, hanem saját magunknak is elkészíthetjük – akár reggelire, akár pedig vacsorára – ha éppen ezt szeretnénk fogyasztani. A szendvicsre ekkor annyi feltétet teszünk, amennyit csak szeretnénk – teljesen ránk van bízva, hogy mennyit teszünk – és hogy mit teszünk rá. A szendvicset legtöbbször piros arannyal is szokták ízesíteni, egy csipetnyit szoktak általában rányomni – hogy feldobja az ízét az ennivalónak. Ha mi magunk készítjük, akkor ezt is tehetünk rá – de ha nem szeretnénk, akkor nem teszünk rá. Aki szereti, annak jó étvágyat!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készül a sajtgolyó?

Az egész családom nagyon szereti a rántott sajtot, azonban én nem igazán szeretem készíteni, mert …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük