Kezdőlap » Ünnepek » Milyen ajándékot válasszunk gyerekeinknek?

Milyen ajándékot válasszunk gyerekeinknek?

Az ünnepek közeledtével sokakban felmerül a kérdés, milyen ajándékot kapjanak a gyerekek. De születésnap vagy jeles alkalom is okozhat fejtörést.
Legelőször derítsük ki, hogy mit szeretne. Nézegessünk újságot, amelyekben játékok vannak, menjünk el játékboltba, vegyük észre kérését. A gyerekek sokszor a társuknál látott játékra vágynak.
Sokszor a kért játék, sok családban elérhetetlen az árát tekintve, ezért utána kell járnunk esetleg a kedvezőbb ár reményében több helyen. Aukciós oldalakon mindenképpen érdemes rá keresnünk, kifoghatunk újszerű állapotban lévő játékot sokkal olcsóbban, mint az eredeti ára.
A minőség alábbhagyásával az ár is kedvezőbb. Piacon, különböző árusítóhelyeken rá találhatunk ilyen termékekre.
Az ajándék mindig legyen meglepetés, ne tudja előre a gyermek mit fog kapni. Mindig beszéljünk vele több alternatíváról, ne érje csalódás, ha nagyon bele élni magát egy adott kérésbe és nem tudjuk teljesíteni.
Ha pénztárcánk nem teszi lehetővé, hogy azt az ajándékot kapja a gyerek, amire vágyik, válasszunk praktikus ajándékokat. Ki nem kapott volna még ruhaneműt, tisztálkodó szereket ajándékba? A gyerekek hamar nőnek, mindig szükség van harisnyára, a hideg idő beálltával kesztyűre, sapkára. Ha pici babának választunk ajándékot, a játékon kívül vehetünk popsi törlőt esetleg pelenkát is, biztosan örülni fognak a szülők.
Ha több gyerek kap egyszerre ajándékot ( pl. karácsonykor) igyekezzünk senkivel sem kivételezni, azonos kaliberű ajándék kerüljön a fa alá.
Készíthetünk magunk is ajándékot, egy ügyes kezű szülő sok mindent el tud készíteni. ( pl. bababútor)

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Forradalom és szabadáságharc: október 23

Magyarországon október 23-án az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékezünk. Ezen a napon az ország minden …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük