Kezdőlap » Karácsony » Milyen ajándékkal lepjük meg kedvenceinket?

Milyen ajándékkal lepjük meg kedvenceinket?

A Karácsony a szeretet ünnepe, ebből pedig természetesen kedvenceink sem maradhatnak ki. Ha meg szeretnénk ajándékozni háziállatainkat, de fogalmunk sincsen, hogy ezt hogyan és miként tegyük, íme, néhány praktikus tanács és ötlet.
A legkézenfekvőbb talán az étel ajándékozása lehet, ami nyilván egy hétköznapi dolog az állatok életében. Ezért, ha szeretnénk különlegesebbé tenni a szokásos kutya-, macska- vagy éppen hörcsögkaját csomagoljuk be valahogyan, hogy aztán kedvencünknek is meglehessen az az igazi Karácsonyi ajándékcsomagolós élménye.

A mindennapok során hajlamosak lehetünk az olcsóbb, gazdaságosabb kiszerelésű, praktikusabb csomagolású állateledeleket választani, ám ilyenkor kicsit megengedhetjük magunknak, és persze kis barátunknak, hogy valamivel drágább, különlegesebb étellel kényeztetjük őt. Már a gyártó cégek is külön odafigyelnek az ünnepek körüli felhajtásra, és szebb csomagolással, netán ajándékkal egybe csomagolva árusítják termékeiket.
Aztán ott vannak a ruhácskák. Ma már nem csupán a legkülöncebb állattartók hóbortja ruhába bújtatni a kutyát vagy macskát, hiszen a téli hideg miatt egyre inkább rákényszerülünk. Főleg a kistestű, valamint a lakásban tartott ebek igénylik ezt, így nekik tökéletes választás lehet valamilyen kabátka, cipőcske (a havas-jeges-savas út miatt). Ezekből is gyártanak már direkt télapós, hóemberes, és más Karácsonyi mintájú darabokat.

A legfontosabb háziállataink megajándékozása kapcsán az, hogy kedvencünk valóban családtagnak és fontosnak érezze magát. Ha a családunk minden tagját megajándékozzuk Karácsonykor, mi sem természetesebb, hogy Morzsit és Mircit is várja valami a fenyőfa alatt, nem?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük