Kezdőlap » Karácsony » Milyen a Shrek karácsonyi verziója?

Milyen a Shrek karácsonyi verziója?

A Shrekből az angyal című animációs film tulajdonképpen a Shrek karácsonyi verziója, mely legalább annyi rajongót szerzett magának, mint a többi Shrek film.
Ez a karácsonyi filmecske tulajdonképp nem olyan hosszú, mint egy egész estés mozifilm, de a történeti szál éppen a Shrek 3 után folytatódik tovább, és Shrek családjának a karácsonyi készülődéseit, valamint karácsonyát mutatja be. Hazánkban ezt a filmet 2007-ben mutatták be először, karácsonykor. A film elején megtudhatjuk, hogy Shrek nem várja a karácsonyt, mert nem ismeri az ünnepi szokásokat, és nem is tudja hogy mit kell ilyenkor csinálni. Később aztán elmegy a boltba, és vásárol egy könyvet, melynek a címe Karácsony fajankóknak- ez tulajdonképpen egy használati útmutató az ünneppel kapcsolatosan, és azzal hogyan kell feldíszíteni a házat ilyenkor.
A karácsonyi party ideje is elérkezik, és persze eljön a buliba Shrek minden barátja, akik azonban jókora felfordulást csinálnak. Minden jól ismert szereplő elmondja a véleményét a karácsonyról, például Szamár csak az édességekre, és karácsonyi sütikre tud gondolni, Csizmás Kandúr pedig úgy képzeli el a Mikulást, mint egy latin-amerikai macsót. Még Mézi is elég negatív véleményt alkot a Mikulásról, és a karácsonyról, szerinte a Télapó felfalta a feleségét.
Persze a karácsonyi party óriási kudarcba fullad, azért a film vége mégiscsak happy end, mivel Fiona javaslatára kibékülnek, és megünneplik a Shrek család első igazi karácsonyát.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük