Kezdőlap » Autó » Milyen a Mercedes új kecskeméti kiállítóterme?

Milyen a Mercedes új kecskeméti kiállítóterme?

A Mercedes Benz az elmúlt években nyitotta meg a kecskeméti összeszerelő gyárát, amivel a térség fejlődését igen nagyban befolyásolta. A Mercedes az Audi után tört be Magyarországra, szintén azzal a tervezettel, hogy az olcsó munkaerő reményében próbál itt több ezer munkahelyet teremteni. A német autógyártó cég úgy gondolta, létesít egy olyan kiállítótermet, amivel az ide látogatóknak segít megérteni azt, hogy hogyan is készülnek az új ezüst nyilak.
A kiállító terem sajnos nem mindenki számára elérhető, mivel 12 éves kor alatt nem tekinthető meg. A kiállítás minimum 25 fős csoportokban látogatható, ez amiatt van így, hogy több technikai eszköz vezérléséhez több ember kell, így ez a gyárnak is költséges lenne, ha naponta 8 órában üzemelne. Előzetes bejelentkezéssel a csoportoknak a nap bármely szakában megtekinthető ez az interaktív kiállítás. A tárlat lényege elsősorban az, hogy az ide látogatók testközelből megismerjék a Mercedes autók gyártását az alapoktól egészen az első tesztkörökig. A Mercedes és a kecskeméti vezetőség úgy gondolja, hogy az év végére elérik a négyezres látogatottsági számot, amivel még több rajongót szerezhetnek a Mercedes márkanévnek.
A tárlaton természetesen több olyan képet, fotót, és videót is láthatunk, ami több kulisszatitkot tartogat a Mercedes motorok összeállításáról, és az első kezdetleges Mercedes autótól a luxus GTRS változatig.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Chevrolet Corvette Stingray 2014

Amikor az eredeti Chevrolet Corvette Stingray debütált öt évtizeddel ezelőtt, Zora Arkus-Duntov, a Corvette egyik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük