Kezdőlap » Szilveszter » Milyen a horoszkópunk- olyan hajunk legyen szilveszterkor!

Milyen a horoszkópunk- olyan hajunk legyen szilveszterkor!

A horoszkópunk által megtudhatjuk, hogy a csillagok állása hogyan hat a személyiségünkre, hogyan befolyásolja azt, de így van ez a külsőnkkel is. A megjelenésünk szilveszter estén fontos hogy tökéletes legyen, ezért érdemes némi szilveszteri horoszkópot nézni, hogy idén melyik lenne a legjobb megoldás.
A kosoknak érdemes idén valami vöröses árnyalatot kitalálniuk, és abból kiindulva alkotni valami egészen merészet, hiszen az mindig jól áll nekik. A bikák- mivel sokkal inkább az egyszerűségre törekednek- csináltassanak minél hosszabb, egyenes hajat szilveszterre, mindenféle kiegészítő nélkül, az lesz számukra az ideális választás. Az ikrek jegyben születetteknek idén szilveszterkor érdemes valamilyen egyszerű, hagyományos frizurát készíteni, ami kissé borzos hatású. Nem kell vele sokat vacakolni, és az sem baj ha szétmegy a buli közben.
A rák jegyűek mindenképp valamilyen romantikus frizurát készíttessenek idén szilveszterre, vágassanak maguknak frufrut, és göndöríttessék be a hajukat, az megfelelő lesz a szilveszteri buliba is. Az oroszlánoknak is érdemes idén kipróbálniuk a vörös színt, olyan frizurát készíttessenek maguknak, ami azt a benyomást kelti, mintha most jöttek volna le a kifutóról, hiszen nekik jól áll ez a mesterkéltség. A szűz jegyűek válasszanak valamilyen középbarna színt, és vágassanak vállig érő hajat, majd díszítsék valamilyen kiegészítővel, a mérlegek pedig sötétszőke hajukat hullámosítsák be. A skorpiók válasszanak idén extrém göndör frizurát, míg a nyilasok valami olyan egyszerű hajviseletet válasszanak, amivel nem kell sokat foglalkozni. A bakok vágassanak valamilyen művészeti formát maguknak, a vízöntők pedig idén több színből álló hajkoronával álljanak elő. És végül, a halaknak leginkább a tépett fazon áll jól, ezt a hajat pedig díszíthetik valamilyen diáklányos stílusú kiegészítővel, az lesz a nyerő a szilveszteri bulin.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük