Kezdőlap » Látnivalók » Milyen a 4DX mozi?

Milyen a 4DX mozi?

A mozi mostanság már nagyon nem olyan, mint régen volt, örültek, ha végre megnéztek egy filmet, fekete-fehérben! De manapság már szinte nem is lehet nagyon filmet nézni úgy, hogy ne nyomjanak a kezünkbe egy szemüveget, ami nem is baj, ellenkezőleg nagyon is jó, már, ha tényleg kiemelkedő a hatás.
Aztán kezdtük is mondogatni, majd mikor már szagok is lesznek a moziba… erre mi történt, megjelent a 4DX mozi. Merőben más, mint a sima mozi, itt mozog minden nem csak a film képe, bár van még mit rajta korrigálni,de kezdetnek nagyon is megteszi. Ez egy új technológia, mely új teret ad a mozi élménynek. Ettől tényleg úgy érezheted, mintha te magad is ott lennél a filmben, mint érzel, ami körülötted történik.

A filmhez direkt előre elkészített program alapján érzed az illatokat, amelyek megjelennek a filmben és érzed a mozgást is egy speciális mozgó szék segítségével, amely úgy mozog, ahogy az események történnek, így ténylegesen beleélheted magad a szituációkba. A székek mozgásának három különböző mozgásiránya van: oldalra, emelkedve és előre-hátra. Eközben a vízpermetezése és a légmozgás segít hozzá a teljesen élethű jelenetek megteremtéséhez.
Minden nagyon speciálisan és igen modern technikával van kidolgozva és felszerelkezve, hogy a legjobb és legizgalmasabb mozi élményhez repítsék a kíváncsi nézőket. Ha van, rá lehetőség mindenképpen megéri kipróbálni egy nem minden napi élményben, lesz részetek! A belépés korhatár nélküli és mindenkinek ajánlott kipróbálni. Ilyen mozi még csak Budapesten található,de idő kérdése és más nagy városokban is helyet kap majd.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért nézzük meg Tiahuanaco-t?

Tiahuanaco a Titicaca-tótól mintegy 15 kilométerre található. Műemlékei és szobrai nagy érdeklődést keltettek a régészek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük