Kezdőlap » Internet » Mikor válasszuk a rómaiakat a Travianban?

Mikor válasszuk a rómaiakat a Travianban?

A Travian nevű online játékban három nép közül választhatunk. Római, gall, és germán. Mindegyik más-más tulajdonságokkal bír, és mind más területen erős. Mikor válasszuk a rómaiakat?
A római nép jó támadásra is, és védekezésre is. Persze, ha a másik oldalról nézzük, akkor egyik feladatra sem jó. Minden nézőpont kérdése. Mindenesetre egy kezdő játékosnak, aki még nem tudja milyen szerepben szeretne játszani ideális választás lehet. Így ráér később gondolkodni, hogy inkább támadó, vagy védő játékot akar játszani.
A rómaiak különlegessége, hogy egyszerre tudnak építkezni a falun belül, és a falut körül vevő nyersanyag termelő területeken is. Ezzel gyorsabban tudnak fejlődni. Viszont az építkezések a rómaiaknál a legdrágábbak, és a legidőigényesebbek.
A védelmi bónuszuk a legmagasabb, amit a falu körül építhető kőfalnak köszönhetnek.
A kereskedőik viszont a legkevesebb nyersanyagot tudják vinni. Egy fordulóban 500 egységet kereskedőnként. Sebességük közepes. 16 mező/óra.
A sereg képzése, és a fegyverek fejlesztése az építkezésekhez hasonlóan szintén ennél a népnél a legköltségesebb. Viszont a legerősebb gyalogos egységük nekik van, a birodalmi. A gyalogságuk viszonylag erős, a lovasság viszont csak közepesnek mondható.
Egyedi épületük a lóitató, melynek a lovasságra van hatása. Ha van ilyen épület, akkor a lovas egységek búza fogyasztása csökken. Ez egy nagy létszámú támadó seregnél nagy előnyt jelenthet.
Összegezve tehát a római nép azok számára ideális, akik még csak ismerkednek a játékkal, és nem tudják egyértelműen eldönteni, hogy milyen stílust képviseljenek. Ők az arany középút.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük