Kezdőlap » Internet » Mikor válasszuk a germánokat a Travianban?

Mikor válasszuk a germánokat a Travianban?

A Travian nevű online játékban három nép közül választhatunk. Római, gall, és germán. Mindegyik más-más tulajdonságokkal bír, és mind más területen erős. Mikor válasszuk a germán népet?
A germánok a játék legagresszívebb népe, így főleg azoknak ajánlott, akik támadó stílusban szeretnek játszani. Viszont kezdőknek egyáltalán nem javasolt, mert ahhoz, hogy a germán nép minden előnyét ki tudja használni a játékos, sok tapasztalatra van szükség.
Különlegességük a fosztogatási bónusz. Ez annyit jelent, hogy támadáskor a megtámadott falu rejtekhelye a teljes kapacitásnak csupán a 80%-át tudja elrejteni. Tehát ha a rejtekhely kapacitása 1000 egység, akkor a germán sereg ellen ez csupán 800 egységet jelent.
A kereskedőik a leglassabbak a három nép közül. Sebességük csupán 12 mező óránként. Ezt azonban ellensúlyozzák a terhelhetőséggel, amiben ők a legjobbak. Kereskedőnként 1000 egység nyersanyagot képesek magukkal vinni.
A védelmi bónuszuk a legalacsonyabb. A falvakat földfal védi.
A sereg főként támadásra van kitalálva. Gyorsan, olcsón képezhetünk kiváló fosztogatós sereget. Viszont mivel támadásban ennyire jók, a védelmük nagyon gyenge, és az egységek is lassúak a többi néphez képest. A gyalogság, és a lovasság is nagyon erős támadásban, azonban búzafogyasztás szempontjából kifizetődőbb csupán csatabárdosokból építeni a sereget. Kevesebbet fogyasztanak, és olcsóbbak is, mint egy ugyanakkora támadóértékkel rendelkező Teuton sereg.
Speciális épületük a sörfőzde, ahol sörfesztiválokat lehet tartani. A fesztivál ideje alatt a sereg támadóértéke megnövekedik. Viszont falufoglalásnál nem javasolt ez a módszer, mert a törzsi vezető ilyenkor kisebb mértékben tudja csökkenteni a foglalni kívánt falu hűségét.
Aki tehát tapasztalt játékosnak érzi magát, és támadó játékot szeretne játszani, válassza a germánokat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan találjunk az interneten külföldi levelezőtársakat?

Az internet rendkívül hasznos dolog, ha figyelünk veszélyeire akkor biztonságosan juthatunk róla információkhoz, szórakozhatunk vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük