Kezdőlap » Internet » Mikor válasszuk a gallokat a Travianban?

Mikor válasszuk a gallokat a Travianban?

A Travian nevű online játékban három nép közül választhatunk. Római, gall, és germán. Mindegyik más-más tulajdonságokkal bír, és mind más területen erős. Mikor válasszuk a gallok népét?
A gall nép rendkívül békés. A játék legbékésebb népe. Épp ezért főként olyan játékosoknak ajánlott, akik nem a támadásra fektetik a hangsúlyt, hanem inkább védő szerepet játszanának, így segítve klánjukat. Viszont támadó szellemű játékosok is kipróbálhatják, mert akár arra is alkalmas lehet. Persze ehhez már nagyobb tapasztalat szükséges. De kezdőként ideális választás lehet ez a nép is, hisz a remek védő tulajdonságok miatt nem kell annyira tartani a támadásoktól.
Különlegességük a dupla méretű rejtekhely, és a sebesség. A gall egységek a leggyorsabbak a játékban. Védelmi bónuszuk közepes, a falvakat cölöpfallal védik a támadásoktól.
Kereskedőik a leggyorsabbak, sebességük 24 mező/óra. Ezt ellensúlyozza a közepes terhelhetőség. Kereskedőnként 750 egységnyi nyersanyagot képesek megmozgatni.
A sereg egyaránt használható védelemre, és támadásra is, de a védelemben erősebbek a többi népnél. Az alapegység, a phalanx kiváló védő katona, főleg a lovasság elleni védelme kiemelkedő.
A telepes egysége képzése viszonylag olcsó, így az új falvak alapítása sem annyira költséges, mint a többi népnél.
Különleges épületük a csapdakészítő, mely szintén a védelmet hivatott erősíteni. Itt csapdákat lehet készíteni, amivel aztán elfoghatjuk a támadó katonákat.
A gall nép tehát azoknak jó választás, akik védőjátékot játszanak, vagy azoknak akik támadót, de kihívásra vágynak, és be akarják bizonyítani, hogy nem csak germánként lehet jó támadó játékot játszani.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan keressünk állást az interneten?

Amint eldöntik az emberek, hogy dolgozni szeretnének bizonyos tényezők miatt, mint például a pénzhiány azonnal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük