Kezdőlap » Karácsony » Miként hozza karácsonyi hangulatba magát egy nő?

Miként hozza karácsonyi hangulatba magát egy nő?

A női nem képviselőit valahogy mindig könnyebben szippantja magába az ünnepek hangulata. Különösképpen a karácsony. A szeretet ünnepe nagy családi összejöveteleket jelent, meghitt, békés hangulatot.
Általában a nők gondoskodnak a ház, lakás kidekorálásáról, hogy az otthon is ünnepi hangulatot árasszon. A fényfüzérek, ajtódíszek, ablakra helyezhető világító díszek, a lakásban itt-ott elhelyezett gyertyák, díszek, kis koszorúk mind az ő kezük nyomán kerülnek oda.
De hogyan garantálhatják a saját, személyes ünnepi hangulatukat, ha épp nem sikerül időben az ünnepekre ráhangolódniuk?
Hát az öltözékükkel!
A hölgyek amúgy is megszállottan ügyelnek a megjelenésükre, követik a divatot. Nos, vannak olyan darabok, amik decemberben kötelezőek. Ha ruhadarabokra gondolunk, keressünk magunknak norvég mintás vastag kötött pulcsikat. A meleg öltözék egyébként is jól jön, az aranyos minta csak a ráadás. Harisnyák is kaphatók rénszarvas mintákkal és norvég mintákkal díszítve. Olcsón lehet beszerezni otthoni rohangálós vastag papucsot is, amik léteznek télies kivitelben.

A kiegészítőkkel is csempészhetünk némi ünnepi hangulatot a szürke hétköznapokba. Helyes, vicces hópelyhes, karácsonyfás, mikulásos fülbevalók kaphatók – főleg a hazai kézművesek tárházában találunk ilyet, akik a legkülönbözőbb anyagok felhasználásával tudják megvalósítani bájos figuráikat, de egyéni elképzeléseket is szívesen megformáznak, életre keltenek. Egy vidám gyűrű a nap bármely szakaszában mosolyt csalhat az arcunkra, ha rápillantunk. És ha már a kéznél járunk. Egy jól megválasztott manikűr, amit téli ihletésű mintákkal vagy színekkel készítünk el (vagy készíttetünk el egy ügyes kezű manikűrössel, műkörmössel), szintén hozzájárulhat a karácsonyi készülődéshez.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük