Kezdőlap » Internet » Mik azok a disavow linkek?

Mik azok a disavow linkek?

Akinek honlapja van, igyekszik elérni, hogy minél több jó minőségű, nagy pr értékkel rendelkező oldal mutasson a saját oldalára, hogy ezzel még nagyobb értéket érjen el a Google számára. Azonban vannak olyan linkek, amelyek nem, hogy nem jó minőségűek, hanem egyesen rosszak, és nagyon rossz irányban befolyásolják az oldalunk értékét a keresők “szemében”. Ezek az úgynevezett disavow linkek, amelyeket a Google motorja úgy értelmez, hogy úgy kerültek ki egy adott oldalra, mutatván a mi honlapunkra, hogy vásároltuk azt a linket, vagy banner cserét alkalmaztunk. Mind a két eljárás a Google szemében büntetendő, ezért javasolt, hogy kerüljünk el, hogy ha nem akarunk büntetést beszedni a világ legnagyobb keresőmotorjától.
A Google webmasters oldalon, meg tudjuk keresni ezeket a disavow linkeket, amely nagyban rontják az oldalunk hírnevét és melyek lerontják a Pr értékét. Olyan ez mint egy rossz ajánlás. A link cserét, banner cserét tilos alkalmazni, sőt azt is, hogy ha vásárolni akarunk banner felületet egy nagy látogatottságú oldalon. Ez mind rossz módszer, ha kereső optimalizálásról, vagy link építésről van szó.
A Google rendszere van olyan fejlett, hogy be tudja határolni, hogy egyes linkek, hogyan kerültek ki az oldalra, és a legrosszabb esetben mind a reklámfelületet vásárló, mind pedig a reklámfelületet bérbe adó honlapot büntetni fogja. Ezt el kell kerülni, és mindenképp el kell távolítani ezeket a linkeket. Ha nem tesszük, akkor előbb vagy utóbb a Google büntetést szabhat ki, ami a komplett oldal minőségét, és látogatottságát tudja befolyásolni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan keressünk állást az interneten?

Amint eldöntik az emberek, hogy dolgozni szeretnének bizonyos tényezők miatt, mint például a pénzhiány azonnal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük