Kezdőlap » Szoftver » Mik azok a CRM rendszerek?

Mik azok a CRM rendszerek?

Azok az idők már elmúltak, amikor minden egyes céges adatot papír alapon tároltak az íróasztal melletti szekrényen. Nem átlátható, hamarabb lehet elveszteni őket, és nagyon hamar össze vissza kuszálódhatnak. Nem túl jó megoldás. A számítástechnika azonban erre is kitalált egy nagyon jó megoldást, mert létrehozták a CRM, vagy ERP rendszereket.
Ezekkel a rendszerekkel nagyon könnyen és egyszerűen tudjuk kezelni az összes céges papírt, dokumentumot. Nem kell rengeteg papírt felhasználni, amivel környezetbaráttá válhat a cég (nem mellesleg erre akár támogatást is lehet szerezni) nem kell annyi nyomtatót tartani, és annyi titkárnőt sem.
Ezek a rendszerek nagyban lecsökkentik az ügyintézés idejét, és a módját is, hiszen az egyes cégek, vagy cég és ügyfél közötti kommunikáció, és ügyintézés sokkal gyorsabbá és ügyfél barátabbá válik. Nem kell annyit várni egy-egy irodában, (ennek megfelelően nem is kell annyi irodát fenntartani a cégnek, így sokkal több pénzt lehet megspórolni). Az emberek csak felmennek az egyes honlapokra, vagy elindítják az adott szoftvert, és néhány másodperc alatt tudnak befizetni mondjuk egy csekket, vagy tudnak kommunikálni a céges ügyintézőkkel. A cég számára is sokkal jobb, hiszen a dokumentumkezelés sokkal átláthatóbb és egyszerűbb lesz. Nem kell annyi mindent papír alapon tartani. Sokkal hamarabb meg lehet találni akár mit, hiszen ezekben a rendszerekben akár a dokumentumokban is lehet keresni egy adott kifejezést, így nem kell a teljes szöveget elolvasnunk, hogy megtaláljunk valamit.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük