Kezdőlap » Internet » Mik azok a PTC oldalak?

Mik azok a PTC oldalak?

A Paid to click – röviden PTC – oldalak online pénzkereseti lehetőséget biztosítanak mindenki számára, akik regisztrált felhasználóivá válnak. Számos PTC oldal létezik, a legismertebb közülük a Neobux, de például a ClickSense nevű oldal is nagy népszerűségnek örvend.
A PTC oldalak hirdetéseket kínálnak a felhasználóknak, akik ezekre kattintva különböző összegekhez jutnak – ezek általában néhány centet jelentenek, vannak azonban oldalak, amik akár egy dollárt is fizetnek egy klikkelésért, bár az ilyen oldalak esetében a kifizetési limit is általában jóval magasabb, mint máshol. Miután a felhasználó megnézett egy adott hirdetést, a pénz jóváíródik a honlapon lévő számláján, és a kifizetési limit elérésekor az összes elérhetővé válik.
A magas jövedelem elérése pusztán a klikkelésekből nagyon hosszú időt vesz igénybe, éppen ezért a PTC oldalak lényege, hogy a felhasználó minél több más felhasználóval tudjon együtt dolgozni. Ez a következőképpen működik: Az oldalak lehetőséget kínálnak nekünk, hogy különböző összegekért meghatározott időre „bérelhessük” más felhasználók munkáját. Ez idő alatt az ő klikkeléseik után mi magunk is kapunk valamennyi összeget, így a saját pénzünk gyorsabb tempóban növekszik majd.
A PTC oldalak nagy türelmet igénylő, de hosszútávon működő internetes pénzkereseti lehetőséget biztosítanak a számunkra. Mielőtt azonban dolgozni kezdenénk velük, érdemes meggyőződni az eseteleges honlap biztonságáról, nehogy átverés áldozataivá váljunk, hiszen a PTC oldalak között is számtalan megtévesztő ajánlat szerepel, melyek az adott kifizetési limit elérésekor nem fizetnek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük