Kezdőlap » Film » Miért tarolt a Vasember 3?

Miért tarolt a Vasember 3?

A Vasember 3 idén áprilisban jelent meg 3 évvel a film második része után. A két film között ott volt az Avengers, amelyre úgymond rátámaszkodott a Vasember harmadik része, mondjuk úgy, hogy azt folytatta, hiszen rengeteg utalás van New York-ra a filmben. A film azért ütött ekkorát, és azért lett ilyen népszerű, mert egy az, hogy Robert Downey Jr. a főszereplő, aki magabiztosságával, egoizmusával mindenkit levesz a lábáról.

Őt vagy imádják, vagy utálják, de biztosra lehet venni, hogy előbbiből mindenképp sokkal több van. A filmnek a trailere-i, vagy magyarul előzetesei, mindenkit átvertek, úgy tűnt, mintha ez is olyan nagyon sötét, és komor lenne, és minden csak rossz, és Starkkal ki tudja, hogy mi fog történni. De nem így lett! Vicces, és jópofa, és nagyon nagyon jó.

Hatalmas csavar van benne, és amikor erre fény derült mindenki tátott szájjal nézett a képernyőre, és mindenki ugyan arra gondolt, és valószínűleg ugyan azok a szavak jutottak eszébe. Teljes mértékben átverték az össze nézőt, és ez a csavar ütött a filmben akkorát, hogy az ember azt gondolhatta, hogy na ezért érdemes volt megnézni.
Persze azoknak sokkal nehezebb volt, akik nem tudtak elmenni moziba, mert attól tarthattak, hogy ez a csavar egy-egy kritikában feltűnik. A film teljes mértékben hozta az előírtakat, és már az első nap visszahozta a gyártási költségeket. Ez pedig nem kis szó, és az sem negatívum, hogy az Avengers által hozott rekordbevételeket is megközelített még az Egyesült Államok-beli bemutató előtt. Számítani lehetett, hogy egy igazi kasszasiker lesz, és ami azt illeti az is lett.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dirty Dancing

Dirty Dancing, avagy Piszkos tánc, egy film amit mindenkinek látni kell. Egy film ami generációkon …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük