Kezdőlap » Film » Miért olyan népszerű a Vasember film?

Miért olyan népszerű a Vasember film?

Nagyon sokan ismerik és szeretik a Marvel univerzumát, de az ottani szuperhősök közül is legjobban Vasembert kedvelik. Ennek megvan a maga oka. Tony Stark egy egoista géniusz, aki napról napra talál ki új rendszereket fegyvereket, technológiákat. A színész Robert Downey Jr. hasonlóan az általa játszott karakterhez. Egoista, magabiztos, és nagyon menő.Teljesen illik a szerepéhez, nagyon át tudja élni, bele tudja magát élni a milliárdos szerepébe.

Nem is nehéz neki, hiszen több 10 millió dollárt keres egy-egy marveles filmjével. Egyes pletykák szerint csak úgy vállalta el a Bosszúállók 2-t ha felemelik a többi színész fizetését is, mert nem tartotta helyesnek, hogy amíg ő 50 milliót kaszált a Bosszúállók első részével, addig Amerika Kapitány, vagyis Chris Evans mindössze háromszáz-ötvenezer dollárt keresett a filmmel. A Bosszúállók 2- illetve 3-ra már elvállalta a szerepet, így garantált lehet a sikere a filmnek. Nagyon sokan mondták azt, hogy a filmnek Robert Downey Jr. adta meg az igazi hangulatát.

Ő volt az aki igazi színt vitt bele a filmbe. Egoizmusával, önteltségével, roppant vicces szövegeivel nagyon sok embert megfogott, és sokan úgy nyilatkoztak, hogy ő a legjobb színész erre a szerepre, és meg sem néznék, ha nem ő játszaná. Azt lehet mondani, hogy Robert Downey Jr. volt a legjobb választás erre a szerepre, és beváltotta az úgymond hozzá fűzött reményeket. Nélküle semmiképp sem lehetne a film, és maga az univerzum olyan, mint amilyen ma. Az általa alakított karakter, és maga a mód, ahogy játszik, nagyban meghatározza a film, filmek, az egész sztori történetét.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen film a Ponyvaregény?

A Ponyvaregény egy 1994-ben készült krimi-akció-vígjáték, melyet Quantin Tarantino rendezett, forgatókönyvét pedig Roger Avary-vel közösen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük