Kezdőlap » Internet » Miért nem szeretik a magyarok a Google+-t?

Miért nem szeretik a magyarok a Google+-t?

A Google plusz mint nevéből kiderül a Google keresőmotor saját közösségi médiája. Külföldön nagyon elterjedt, és az emberek inkább használják ezt az üzleti életben való kommunikálásra, és egyéb közösségi dolgokra, mint a Facebook-ot. De mi a helyzet velünk magyarokkal? Nos, ha felmegyünk az oldalra, akkor a magyarok legtöbbjének csak azért van google+ oldala, mert van gmail-es email fiókja. Nem igazán használják, és igazából a legtöbben azt sem tudják mi az.

Annyira hozzá vannak szokva a facebookhoz, és annyira elfogultak vele kapcsolatban, hogy észre sem veszik, annak legnagyobb, egyre gyakrabban előforduló hibáit. Igen, mert, hogy facebook tele van hibával.
Az elmúlt időszakban egyre több meghibásodással, rendellenes viselkedéssel találkozhattunk, amit korábban nem szokhattunk meg. Annyi mindent belepakoltak a rendszerbe, hogy egyszerűen egyre nehezebb normálisan használni.

Ezzel szemben a google+ tökéletesen fut, és habár biztos, hogy ez sem hibátlan, sokkal stabilabban fut mint a facebook. Mint ismeretes, a google rendelkezik a világon a legjobb szervekkel, és nem véletlen, hogy ennyivel jobban teljesít mint a facebook. Habár ezen a közösségi portálon is több száz millió ember van fent, mégis sokkal kevesebben használják mint a vetélytárs médiát.
Mi magyarok pedig egyszerűen nem vagyunk erre az oldalra megérve. Be vagyunk gyepesedve, és számunkra nem létezik más közösségi oldal, csak a facebook. Pedig ha az emberek kipróbálnák, akkor megtapasztalnák, hogy igenis, komoly vetélytársa a facebook-nak, és marketing szempontból is sokkal összetettebb, és sokkal hatásosabb lehet, ha jól használjuk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Korlátozás szerte a világban

A Föld lakosságának nagy része talán egyet ért abban, hogy az internet korlátozása igenis fontos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük