Kezdőlap » Film » Miért lett sikeres sorozat a Raktárháborúk?

Miért lett sikeres sorozat a Raktárháborúk?

Az amerikai Raktárháborúk című valóságshow szerű tévésorozat a History csatornán látható, már több mint 5 éve folyamatosan. Ez idő alatt az emberek egy olyan fajta életmódot ismerhettek meg, ami arról szól, hogy elhagyott, vagy éppen ki nem fizetett bérleti díjas raktárakat ad el egy árverésekkel foglalkozó cég.
Azok az emberek, akik részt vesznek ezeken az árveréseken egymásra licitálnak azért, hogy övék legyen az árverésre bocsájtott raktár, ahol megannyi rejtett kincs lehet, vagy akár szó szerint egy zacskónyi szemét is. Az árveréseken csak egyetlen fő szabály létezik, mégpedig hogy az árverésre bocsájtott raktárakba nem lehet bemenni, hanem csak kívülről lehet megszemlélni azokat, mielőtt elkezdődne a licitálás. A Raktárháborúk című műsorban eleinte négy főszereplőt ismerhettünk meg, akiknek egyúttal belekukkanthattunk az életébe is, vagy éppen a saját üzletébe. Az első két évadban Jarrodot – aki egy kisebb használtcikk kereskedést vezet-, Darrelt – aki az árverések után nem tartja meg a termékeket, hanem rögtön eladja, Dave-et – aki egy hatalmas üzletet tart fent, és ennek köszönhetően rengeteg pénzzel rendelkezik, és utolsóként Barryt – aki egy régiségeket gyűjtő középkorú úriember- ismerhettük meg.
Később csatlakozott a show műsorhoz Jarrod felesége, Brandy is, akivel még színesebbé, és viccesebbé vált az egész műsor. A sorozat nem egy rossz hangvételű, és vidámságoktól mentes tévéműsor, mivel a szereplők folyamatosan egymást cukkolják, ami néha bizony összetűzésekhez is vezet, de a hatalmas poénok sem maradnak el, hiszen az öreg Barry mindig valami őrültséggel áll elő az árverések kezdetekor.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Cry Baby

A ma is A-kategóriás hollywoodi sztárnak számító Johnny Depp már a 90-es évek előtt olyan …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük