Kezdőlap » Otthon végezhető munka » Miért kíséri többségében negatív kritika az otthoni munkalehetőségeket?

Miért kíséri többségében negatív kritika az otthoni munkalehetőségeket?

Nagyon sokan keresnek kiegészítő munkatevékenységet, amelyet a főállás mellett vagy tanulás mellett elvégezhetnek. Esetleg otthon lévő kismamák, nyugdíjasok, akik egy kis plusz bevétellel szeretnék a családi kasszát kiegészíteni.
Tény, hogy nagyon sokan csalás és becsapás áldozati lettek, vagy téves, nem létező munkákra, hirdetésekre kellett pénzt befizetni vagy az elvégzett munka után nem kapták meg a kifizetést.
A probléma akkor folytatódik, ha tényleg akad egy valós, korrekt munkalehetőség, amit segítő szándékkal megosztunk és azt gondoljuk, hogy más is örülni fog ennek. Nem várunk hálát, köszönetet sem, de az már mindenen túltesz amikor ócsároló, negatív kritikák tömkelegét kell elviselnünk.
Emberek, anélkül, hogy átlátnák az egésznek a lényegét, negatív hozzászólásokat írnak, ezzel buzdítva mást arra, hogy egyetértsen velük.
A kevés pénz, nem pénz, ezért van sok ember munka nélkül, mert rögtön százezreket akar keresni, a pár ezer vagy száz forintos bevételt lenézi.
Pedig fontos hozzáállás, hogy sok kicsi , sokra megy, ha van lehetőségünk igenis használjuk ki ezeket a lehetőségeket.
Ne hagyjuk, hogy a negatív kritikák lehúzzanak minket, igenis képesek vagyunk arra, hogy véghez vigyük a kiszemelt célt. Örüljünk, hogy plusz bevételre tehetünk szert, minden forint számít.
Olvassunk el minden tájékoztatót és döntsünk magunk arról, hogy milyen munkával, mennyi pénzért végzünk kiegészítő munkát.
Sajnos alapmentalitás lett, hogy az emberek többsége mindenen morgolódik, felháborodik olyan dolgokon is amelyen pedig nem kellene.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Átverések az otthoni munkával

Már szó volt az otthon végezhető munkáról, ami valós munka. Igazi cégek dolgozói, otthonról végzik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük