Kezdőlap » Internet » Miért jó egy Google+ oldal?

Miért jó egy Google+ oldal?

A Google közösségi portálját itthon nem ismerik olyan sokan mint a nyugati országokban, és még kevesebben használják. De nézzük meg, hogy milyen hatásai lehetnek a vállalkozásunkra nézve.

Először is, tudjuk, hogy manapság már a Google is ráállt arra az algoritmusra, ami a barátok ajánlására támaszkodva ajánl nekünk oldalakat a keresési eredményekben.A legtöbben már bejelentkezve használjuk a Google-t így keresésénél figyelembe veszi, hogy kik vagyunk. Ha korábban egy ismerősünk már plusszolt egy Google+ oldalt, akkor nagyobb valószínűséggel fogja a találati lista elejére rakni az oldalt, mert már ajánlották nekünk. Na most, ha jó a marketingünk és el tudjuk érni, hogy minél több ember plusszolja be az oldalunkat, akkor elérhetjük azt, hogy hagyományos keresőoptimalizálás nélkül érhetünk el jó eredményeket a Google-ben. Ez manapság az egyik legfontosabb dolog amit az online marketingben el kell érni. Minél több ajánlás, annál nagyobb valószínűséggel találnak meg minket emberek. Tudjuk nagyon jól, hogy az emberek akkor használnak valamilyen terméket, vagy szolgáltatást, ha egy ismerősük ajánlja nekik. Erre alapozva dolgozta ki a Google ezt az algoritmust, és nagyon hasznos tud lenni, főleg ha egy kis helyi cég vagyunk, és lokális marketinget alkalmazunk. Nem kell félni ezeket használni, mert a legtöbbjük ingyenes, és igen jó hatással lehetnek a látogatottságra, és eladásra.

Ha helyi marketinget szeretnénk alkalmazni, akkor ezeket a lehetőségeket mindenképp igénybe kell venni, hiszen nem kerülnek pénzbe, de a rájuk fordított idő hamar és többszörösen megtérülhet.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ha online bankolsz, mikre kell figyelni?

Vannak internetes pénzügyi szolgáltatók, melyek teljesen biztonságosak. Szükségessé váltak, hisz ez már a 21. század, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük