Kezdőlap » Internet » Miért jó egy facebook oldal?

Miért jó egy facebook oldal?

A mai online marketing megköveteli, vagy legalábbis erősen ajánlja, hogy minden egyes vállalkozásnak legyen legalább egy közösségi média profilja. Mivel ma a legismertebb és a legtöbb taggal rendelkező közösségi portál a facebook, ezért erősen ajánlott, hogy ott hozzuk létre közösségi profilunkat.

Ez azért nagyon jó, mert sokkal gyorsabban tudjuk tartani a kapcsolatot az ügyfelekkel, hamarabb tudunk választ adni a kérdéseikre és rengeteg nyereményjátékot is szervezhetünk. Sokan vitatkoznak ma, hogy a keresőoptimalizálás vagy a közösségi média e a jobb. Az online marketing használata során megéri e az időt belefektetni a hosszú távú keresőoptimalizálásba, vagy inkább szerezzünk sokkal több Like-ot, kedvelőt, követőt akiknek naponta tudunk üzenetet küldeni, játékra fel kérni és a különböző marketing programjaink sokkal gyorsabban jutnak el hozzájuk ezáltal azok sokkal hatásosabbak lehetnek.

Nem beszélve arról hogy a facebook oldal létrehozása teljesen ingyenes és a hozzá kapcsolódó facebook reklámok sokkal relevánsabb kedvelőket és fogyasztókat tudnak hozni a mi facebook oldalunkra vagy magára vállalkozásunk weboldalára is. Mivel teljesen ingyenes, ezért ajánlott használni, de az sem mindegy hogy milyen kommunikációt végzünk a közösségi médián, mert minden egyes felhasználói csoport más-más stílust követel meg magának. Ha nem a megfelelő stílust használjuk, akkor nagyon hamar like-okat veszíthetünk, vagy éppen meg sem szerezhetjük azokat. Ezért kell nagyon odafigyelni a kommunikációra.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan keressünk állást az interneten?

Amint eldöntik az emberek, hogy dolgozni szeretnének bizonyos tényezők miatt, mint például a pénzhiány azonnal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük