Kezdőlap » Internet » Miért fontosak a hírlevelek?

Miért fontosak a hírlevelek?

Amikor vállalkozást hozunk létre, akkor alapvetően nem azért csináljuk, hogy csődbe vigyen minket, hanem azért, mert szeretnénk belőle pénzt csinálni, megsokszorozni a vállalkozásba betett tőkét, hogy később nekünk még több legyen. Minden profittermelő vállalkozásnak ez a célja. Ehhez azonban az kell, hogy minél több ember vásárolja meg a termékeinket, vagy minél több ember vegye igénybe az általunk nyújtott szolgáltatásokat.
Ezt elérni nem könnyű feladat, hiszen ha az lenne, akkor minden cég sikeres lenne, és nem lenne ekkora nagy a vállalatok közti verseny. Mint azt már sokszor lehetett hallani, a jövő az online marketingé, és ennek megfelelően alkalmazni kell a lehető legtöbb és leghasznosabb online marketing eszközöket, hogy a lehető legtöbb vásárlót tudjuk megfogni.
Nem elég azt elérni, hogy csak egyszer vásároljanak. Nem elér csak addig törődni velük, ameddig a boltunkban vannak, vagy a weboldalunkat látogatják. Ahhoz, hogy folyamatosan visszatérő látogatók, vásárlók legyenek, azt kell elérnünk, hogy feliratkozzanak a hírlevelünkre. Ezután azonban nekünk kell sokat dolgozni, hiszen ránk hárul az a feladat, hogy marketing szöveget írjunk. Olyan hírleveleket alkossunk meg, amelyek hatására az emberek minél inkább vissza akarnak jönni hozzánk. Persze nem elég a jó szöveg, hogy ha nincs olyan termék, amire igény lenne az emberek körében.

Jól kell kombinálni a terméket a szöveggel, és sokkal nagyobb eséllyel tudunk ismét eladni valamit ugyan annak az embernek, mint egy valamit egy új vásárlónak, hiszen előbbiben egy korábbi vásárlás miatt már egy érzelmi szint kialakult aminek hatására sokkal jobban kötődik hozzánk, és nagyobb valószínűséggel fog ismét tőlünk vásárolni, mint egy konkurens cégtől.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mi is az a tumblr?

Rengeteg felületen láthatjuk, hogy egy-egy kép forrása a tumblr., vagy éppen rengeteg vicces vagy éppen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük