Kezdőlap » Karrier » Miért fontos a tanulás?

Miért fontos a tanulás?

Tudjuk nagyon jól, hogy itthon milyen az oktatás színvonalas, és azt is tudjuk nagyon jól, hogy a mai fiatalság milyen szinten van. Sajnos nagyon lehangoló az, hogy sokan feleslegesnek tartják a tanulást, nem akarnak tanulni, nem akarnak fejlődni, és ez szégyenteljes.
Hihetetlen dolog az, hogy az emberek nem képesek megérteni azt, hogy csak úgy lehetnek sikeresek, csak úgy tudják elérni a sikert amire vágynak, hogy tanulnak. Folyamatosan kell tanulni, mert nem szabad beérni mindig a kevesebbel. A több jobb. Mindenki sikeres akar lenni, de mindenki csak panaszkodik, hogy nem megy a bolt, nem sikerül nem tudok stb.

Kérem szépen, ha valamit nem tudunk, akkor utána kell nézni, meg kell tanulni, hogy működik az a dolog, amivel sikeres lehetek, vagy hogyan kell ezt meg azt alkalmazni, mondjuk a vállalkozásomban azért, hogy sikeressé tegyem.Nem jut az ilyen az eszükbe, és a tanulást csak negatív, rossz dolognak tartják. Mindenki, aki a mai világban sikeres, nagyon sokat tanult, hogy ott legyen, ahol most van.
A világ leggazdagabb, legsikeresebb emberei is állandóan tanultak, és tanulnak ma is azért, hogy azt a sikert amit korábban már elértek meg tudják tartani. A mai világban nem az a vagány, aki nem jár be iskolába, és lóg, nem csinál semmit. Az a vagány, azt kell tisztelni, aki folyamatosan tanul azért, hogy sikeres legyen, azt aki felismeri, hogy az igazi sikerhez csak komoly munka árán lehet eljutni.Ezt mindenkinek fel kellene ismerni, mert a semmitevésből nem igazán lehet megélni. A világ változik, hát nekünk is változnunk kell vele együtt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan tanuljunk könnyen idegen nyelvet?

Idegen nyelvtudásra a legkülönfélébb okok miatt lehet szüksége az embereknek. Van, aki csak hobbiból tanul …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük