Kezdőlap » Internet » Miért fontos a jó kinézet egy honlapnál?

Miért fontos a jó kinézet egy honlapnál?

Te is sokat készülsz egy randi előtt nem? A honlap kinézete, színvilága, struktúrája nagyon nagyon sok mindent befolyásol. Hogy miért? Mert ha az interneten reklámozunk, és átkattintanak az emberek a mi oldalunkra, akkor a honlapunk lesz az első amivel találkoznak. Ez lesz az első valami, ami valamilyen leírást ad rólunk, a cégünkről.

Olyan mint egy asszisztens, akit megbíztunk, hogy minden látogatót vigyen körbe a cégen belül. Ezzel találkozik legelőször, ennek a találkozásnak a hatására fog kialakulnia az első kép a fejében, hogy kik is lehetünk mi.

Mert mint tudjuk az arculat határozza meg az imázst. Ha nem jó az arculat, akkor nem a megfelelő imázs fog kialakulni az emberek fejében, és az nem jó. Nekünk az a célunk, hogy a lehető legtökéletesebb imázs alakuljon ki, a lehető legpozitívabb vélemény alakuljon ki az emberek fejében arról, hogy mit is csinálunk, mire jó az amit csinálunk. Ezt azért kell elérni, mert nem minden ember látja a mi reklámunkat. Sokan másoktól fognak hallani rólunk, és ha nem tökéletes véleménnyel rendelkeznek az emberek, akkor nem fognak minket tökéletes színben feltüntetni mások előtt.

Ha kétségek közt tengődnek, hogy most ajánlják-e vagy sem vállalkozásunkat, akkor nem biztos, hogy fogják. Nem csak azt kell elérnünk az arculattal, viselkedésünkkel, hogy egy-egy embert megfogjunk. Azt is el kell érni, hogy annak az embernek az ismerősét is megfogjuk. El kell érni, hogy szeressenek minket, kedveljenek, hogy minél biztosabban ajánljanak minket, és minél több ismerősüknek adják át pozitív véleményeiket a vállalkozásunkról.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük