Kezdőlap » Film » Miért érdemes nézni a Mountain Men című műsort?

Miért érdemes nézni a Mountain Men című műsort?

A History tévécsatornán már több mint három éve folyamatosan a műsoron szerepel a Mountain Men című sorozat, azaz magyarra fordítva, a Hegyi Emberek.
Első ránézésre a sorozat az olyan embereknek visszataszító lehet, akik nem nagyon szeretik a természetet, és az olyan embereket, akik szó szerint a vadonban élnek, vad életmódot. Miután Amerikában először képernyőre került a Hegyi Emberek, nagyon sokan keresték fel a History tévécsatornát, hogy valóban vannak olyan Amerika északi részén élő emberek, akik tényleg ilyen életmódot élnek, és így próbálják meg nem megkeresni, hanem sokszor levadászni, és összegyűjteni az élelmüket hónapról-hónapra?!
A sorozat alapjában egy olyan személyről szól, aki egy hatalmas telket tart fenn, és egy jótékonysági házat üzemeltet olyan fiatalok számára, akik segítségre szorulnak. A többi főszereplő két család, akik a magas hegyek között élnek, és férjeik vadászatából próbálnak megélni olyan körülmények között, amiket egy városban lakó ember el sem tudna képzelni. Az egyik férfi minden vadászati időszakban felköltözik a legmagasabb hegyvidékekre, hogy prémeket készítsen, ezáltal eltartva családját, a másik szereplő pedig hivatalos vadászengedéllyel rendelkezik, és olyan állatokra vadászik, amik nem védettek, és az esetleges megrendelői számára kellenek. Mindkét család élete szó szerint a vadonban zajlik, ez azt jelenti, hogy nem ritka az, ha egy medve sétál el az ablakuk előtt, vagy éppen farkasok, vagy mosómedvék lábnyomait találják a frissen lehullott hóban.
Ha igazán kíváncsiak lennénk az ilyen emberek meghökkentő életére, akkor akár csak egy epizódot is, de nézzünk meg a Mountain Men-ből, mivel így olyan világ fog elénk tárulni, amiről bizony nem is tudtunk, hogy létezik.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Cry Baby

A ma is A-kategóriás hollywoodi sztárnak számító Johnny Depp már a 90-es évek előtt olyan …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük