Kezdőlap » Film » Miért érdemes nézni a Fejszeforgatókat?

Miért érdemes nézni a Fejszeforgatókat?

Az Amerikai Fejszeforgatók, azaz angolul Ax Men a History tévécsatornán megy már több mint 3 éve. A Fejszeforgatók nem egy film, hanem egy reality sorozat, azaz nem úgy mutatja be a favágók világát, ahogyan egy dokumentumfilm tenné, hanem teljes mértékben valósághűen láthatjuk a favágók munkáját, és magánéletét ebben a műsorban.
A Fejszeforgatókban, azaz az Ax Men-ben nem egyetlen favágó életét ismerhetjük meg, hanem több olyan céget, vagyis favágó társaságot láthatunk a képernyőn, akik évről-évre a kiadott területeken egy adott idő alatt kell, hogy kitermeljék a megbízóik által rendelt famennyiséget. Sokak számára kicsit visszataszító lehet ez a műsor, mivel az itteni favágók nem színészek, hanem a valós életben élő emberek, így a műsorban is megfigyelhetjük, hogy nem mindenkinek könnyű az élete, mivel sajnos itt is küzdenek a dolgozók a pénztelenséggel, az alkoholizmussal, és az élet mindennapi gondjaival. Amikor a History elkezdte sugározni a Fejszeforgatókat, az ott dolgozó embereknek szinte alig volt munkájuk, azonban a tévécsatornának köszönhetően már a hatodik évadot forgatják, mivel ez a sorozat rekord nézőszámot hozott az Amerikai Egyesült Államokban a History tévécsatornának. A Fejszeforgatók adásaiban az emberek, akik nézik szembesülhetnek azzal a ténnyel is, hogy a favágás nemcsak móka és kacagás, hanem veszélyes foglalkozás is, mivel az adások során több embert láthattunk már megsérülni, és volt egy olyan eset is, amikor az egyik dolgozó kislányának a halálát pont a műsor felvétele közben jelentette be a saját felesége.
Ezért ha úgy gondoljuk, hogy valóban kíváncsiak vagyunk arra, hogy az amerikai favágók hogyan élnek, és mit csinálnak, keressük fel a History csatornát, és megtudhatjuk, milyen a valódi favágó életmód.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan folytatódik az Éhezők viadala 2. ?

A magyar mozikban várhatóan 2013.11.22 – én kerül bemutatásra Futótűz címmel. A filmet rendezte: Francis …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük