Kezdőlap » Internet » Miért alkalmazzunk slider-t weboldalon?

Miért alkalmazzunk slider-t weboldalon?

A tapasztalt internetezők elég sok weboldalon láthatnak slider-t, vagyis magyarul időzített képváltakozót. Ennek az a funkciója, hogy egy előre meghatározott időközönként az előre beállított képeket válogatja. Nagyon hasznos megoldás azoknak, akik szeretnének egy felületen sokkal több mindent elmondani a látogatóknak. Alkalmazása nagyon egyszerű, főleg azoknak akik CMS rendszert alkalmaznak, hiszen ilyenkor csak az előre megírt bővítményt kell feltelepíteni, és a rendszer az általunk beállított, és megadott adatokkal automatikusan dolgozik, és nekünk nincs semmi más dolgunk, csak időközönként módosítani, hogy ha más tartalmat akarunk feltüntetni a weboldalunkon.
A honlapon a helyek száma véges, és ez lehet furcsának hangzik, de nem a legjobb megoldás, hogy nagy képekkel tele rakjuk a weboldalt, mert a látogatók ezt nem szeretik. Ezért nagyon jó megoldás egy slider telepítése, mert ugyanazon a helyen több információt tudunk feltüntetni. A sliderek alá linket is be tudunk rakni, ami annyit jelent, hogy minden egy felhívás, akció, vagy egyéb információ alá be tudunk rakni speciális linkeket, amik az adott tartalom oldalára visznek, ahol bővebb információt tudunk megjeleníteni az emberek, látogatók számára.
Azon kívül, hogy helyet takarítunk meg, még látványos is, és nagyon sokat számít, hogy a látogatók le legyenek nyűgözve, mert akkor még nagyobb valószínűséggel fognak visszajönni az oldalunkra, és valószínűbb, hogy másoknak is fogják ajánlani, az oldal megtekintését, és használatát, ami igen nagy előnyökkel jár.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük