Kezdőlap » Film » Mi történik az X-Men 2-ben?

Mi történik az X-Men 2-ben?

Az X-Men 2, vagy X 2 című film 2003-ban volt látható a hazai mozikban, három évvel később, mint a trilógia kezdő, első része. Természetesen ez a rész is a Marvel Comics képregényein alapszik, ahogy a történet is a képregények szálai szerint fut tovább.
Mivel az első filmben fény derült a mutánsok kilétére, ezért Xaviér professzor pártfogoltjai az X-Men csapat folytatja a harcot azzal szemben, hogy az emberek előítéleteit megszüntessék. Emellett arra is ügyelniük kell, hogy az elpusztításukra tett kísérleteket megelőzzék, mivel igen komoly tüntetések is kezdődnek a mutánsok ellen. Ez többek között annak is köszönhető, hogy egyre jobban napirendre kerül a politikai, és társadalmi életben is a mutánsok gyűlölete, és teljesen ellenük fordulnak az emberek. A mutánsok elleni mozgalom legfőbb vezetője William Stryker, a tehetős tudós, és egykori hadúr, akinek a múltját titokzatos homály fedi, akárcsak Farkasét.
Időközben kiderül William Strykerről, hogy a múltban állítólag kísérletezett mutánsokkal, és hogy a múltja összefonódik valahogy Farkas múltjával- éppen csak azt nem tudják, hogy hogyan. Közben Farkas maga is elkezd nyomozni a múltja után, mivel semmire sem emlékszik élete régi éveiről. Ahogy a cselekmények egyre bonyolódnak, Stryker elindít egy anti-mutáns programot, és ki szeretné irtani az összes mutánst, aki csak létezik a Földön. Végül újra az X-Men csapatnak kell megmentenie a világot, és a mutánsokat, amit teljesítenek is, több-kevesebb sikerrel.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miről szól a forráskód?

A forráskód egy igen érdekes film. Azt akarja bemutatni, hogy a számítástechnika mekkora fejlődést ért …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük