Kezdőlap » Film » Mi történik a Farkas című filmben?

Mi történik a Farkas című filmben?

A Farkas – Rozsomák című filmet 2013 júliusában mutatták be a hazai mozik, James Mangold rendezésében. Mint ahogyan a többi X-Men történet, ez is a Marvel Comics képregények történetein alapul, így Farkas, azaz Logan életét mutatja be, folytatása az X-Men, Kezdetek: Farkas című filmnek, azonban ez már az X-Men filmek után játszódik.
A film elején megtudhatjuk, hogy Farkas a második világháborúban megmentette egy japán katona életét, amikor Nagaszakira az amerikaiak atombombát dobtak le. Yashida később sikeres életet él, vállalkozóvá válik, azonban már megöregedett, és érzi, hogy hamarosan meg fog halni, ezért elküld egy mutánst, hogy keresse fel Farkast, és hozza oda Japánba.
Minden így is történik, Logan találkozik a férfival, aki olyan ajánlatot tesz neki, melytől akár az egész élete megváltozhat. Arra kéri a férfi, hogy adja át neki halhatatlanságát, hiszen ő már annyit szenvedett élete során, és mivel tényleg soha nem lel rá a boldogságra, Logan fontolóra veszi az ajánlatot. Azonban Yashida másnap meghal, és a temetésen egy olyan hajsza kezdődik el, melynek csak nagyon kemény küzdelemmel lehet véget vetni.
Habár Farkas halhatatlan, erős, sebezhetetlen, csontjait adamantium ötvözet teszi megsemmisíthetetlenné, ebben a részben mégis majdnem meghal, hiszen elveszti ezeket a tulajdonságait. Sebezhető lesz, és önmagát is túl kell teljesítenie, ha nem akar meghalni, és el akarja érni a célját. Ahhoz, hogy a hozzá hasonló képességekkel bíró Ezüst Szamurájt le tudja győzni, még saját magát is túl kell hogy teljesítse.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő című film 2009-ben készült, dráma. Főszereplők: Natalie Portman (Emilia Greenleaf) Scott Cohen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük