Kezdőlap » Egészséges életmód » Mi az az orgonit?

Mi az az orgonit?

Talán még nem sokan hallottak róla, mi is az az orgonit. Azok számára viszont, akik fogékonyak az természetgyógyászat és az ezotéria iránt, valószínűleg nem ismeretlen a dolog.
Szóval, az orgonit egy olyan eszköz, mely védelmet nyújt a láthatatlan rossz energiák, az egészséget károsító energiák ellen. Nálunk annyira nem ismert „készülék” ez, viszont nyugaton előszeretettel használják, hogy kiszűrjék, átalakítsák ezeket a rossz energiákat, hiszen a hangulatunk, közérzetünket nagyban befolyásolja a környezet energiája. Milyen energiákat képes elnyelni az orgonit? A káros mikrohullámokat, az elektromos kisugárzásokat, vagy például az adótornyokból származó kártékony sugárzást. A lakásunkban több helyen is használhatjuk, ahol a leginkább káros energiáknak vagyunk kitéve. Így például a televízió tetejére helyezve, a számítógép közelébe rakva, a vezeték nélküli telefon közelébe is helyezhetünk.

Azt biztos mindenki tudja, hogy a mobil telefonok is bocsájtanak ki káros sugarakat. Nos, ezeket is elnyeli az orgonit, és életerővé alakítja át. Olyan energiává, ami már nem káros. Ha szeretnénk, hogy a környezetünket átjárja az egészséges energia, a kertben, a földbe ásva is elhelyezhetünk párat.
Nem egy bonyolult szerkezetről van szó, könnyedén elkészíthető házilag is, csak néhány eszközre van hozzá szükségünk. Először is, kell poliészter műgyanta, némi fém forgács (legjobb az alumínium, de lehet akár réz is), öntőforma, és kvarckristály. Az öntőforma bármilyen lehet, a legegyszerűbb muffin alakú formától elkezdve a kúp alakúig. Ízlés dolga, illetve attól is függ, hogy mit találunk otthon, vagy mennyire szeretnénk beruházni új formába. A dolog lényege, hogy a forma aljára tegyük a hegyi kristályt, vagy bármilyen kvarckristályt, majd fedjük be az apró fémforgáccsal. Az egészet töltsük ki a műgyantával. A gyanta kötési ideje 24 óra, ennek elteltével a formából kivéve meg is van a kész orgonitunk. Az átlátszó gyantában látszódnak a fém forgácsok, és a kristály. Több kristályt is lehet bele tenni, aztán már élvezhetjük is az áldásos hatását.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egészséges élelmiszerek a jó közérzetért

A csokoládé, és egyéb édességek közismerten hangulatjavító tulajdonsággal rendelkeznek, és bizonyos mértékben a depresszív panaszok …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük