Kezdőlap » férfi póló » Melyiket viseljem (férfi póló)?

Melyiket viseljem (férfi póló)?

Az erősebb nem többsége szereti a laza öltözködési módot. Vannak viszont, akik csak ingben tudják ezt elviselni, még szabadidejükben is. A felső viselését igen befolyásolhatja a munkahely, a végzettség is . Vannak olyan munkahelyek, ahol előírás az ing, a nyakkendő és a zakó viselése a felső testen. Szép számban található viszont ahol ez nincs megszabva, olyan felsőt vesznek fel amilyet csak akarnak.

Kifejezetten vannak olyan munkák, ahol csak egy lezser, szellős felsőben esik jól a munka. Fiatal, sportos alkatúaktól egészen az öreg korig hódít a felső. Találkozhatunk kerek nyakú, magas nyakú, v é alakban kivágott, rövid vagy hosszú típussal. Ejtett vállúval. Egyszínű vagy mintás változattal. De vigyázat, mert nem mindenkinek áll jól bármelyik ruhadarab. A molett vagy kövér alkaton egy szűk felső borzalmas is lehet. Azonban egy sportos alakot kár elrejteni egy bő fazon alá. Mindenképpen nézzük meg , hogy tudnánk – e dolgozni, pihenni, hódítani, is egyben a felvett felsővel. Jól lehet kiegészítőket is alkalmazni hozzá, természetesen ezzel is csak óvatosan bánjunk, nehogy pályát tévesztőnek, azaz bohócnak nézzenek. Ma már lehetőség van rá, és elfogadott az elegáns öltözékben is eme ruha darab ing helyett.
Tehát vehetünk fel rá egy zakót és így már megjelenhetünk bátran ott, ahol így kívánja a légkör, vagy az illem.

Valójában azért igen sok hölgynek megakad a szeme egy jóvágású, testalakjára simuló felső viselőjére, de a munkatársak is sokszor megkérdezik hol vetted, nekem is kell egy ilyen felső ! Fontos, hogy jó szellőző legyen az anyaga és az sem elhanyagolható, ha könnyű vasalni, vagy nem is igényel vasalást, csak mosást és szárítást.
A legfontosabb azonban , hogy a jó kinézet mellett jó érezze benne magát a viselője !

Olcsó és kiváló minőségű férfi pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk otthon feliratos pólót

Nagyon sok fiatal szeretne olyan pólót, ami egyedi, a boltban nem kapható és nem találkozik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük