Kezdőlap » Hotel » Melyik légitársasággal érdemes Párizsba utazni?

Melyik légitársasággal érdemes Párizsba utazni?

Napjainkban Párizsba utazni repülővel nem a legolcsóbb dolognak számít, de azért vannak olyan fapados járatok, amelyeken jelentős kedvezményekkel juthatunk el a francia városba. Általában az olcsóbb járatok késő este, vagy kora hajnalban indulnak, azonban nem árt ezzel vigyázni, hiszen hogyha nem bírjuk korán kelést, vagy a késő estig való ébrenlétet, akkor elég kellemetlen élmény lesz a repülésből. Hogyha pedig egyáltalán nem szeretnénk repülőre szállni, akkor is van megoldás, számos luxus buszjárat indul Budapestről Párizsba, aminek nem is olyan vészes az ára.
Azonban nézzük a légitársaságok ajánlatait, melyikkel érdemes Párizsba utazni manapság, esetleg melyikkel nem. Szerencsére már viszonylag olcsón eljuthatunk Párizsba a Malév járataival is, de szintén gyakran olcsó jegyárat kínál az EasyJet, és az Air France légitársaság is. Néhány alkalommal a Lufthansa is hirdeti akciós jegyárait a francia városba, így a fővárosból indulók számára ezt is érdemes figyelembe venni.

Hogyha nem a fővárosból szeretnénk indulni, hanem például az ország déli területeiről, akkor igénybe vehetjük a Wizzair Temesvár Párizsba induló járatait is. Hogyha a Ryanair társaság ajánlatait nézegetjük, magunk is észrevehetjük, hogy velük inkább egy európai körtúra keretében érdemes utazni, amelynek például egyik célállomása lehet a francia város. Ugyancsak hasonló ajánlatokkal, és városnézéssel együtt tesz ajánlatokat a Swissair, vagy az Alitalia légitársaság is. Párizsban egyébként több repülőtér is található, ezért mindenképp úgy tervezzük az utazásunkat, hogy tudjuk előre, a 4 reptér közül hova érkezünk majd.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sesto Fiorentino

Sesto Fiorentino település nem messze található Firenzétől, és Olaszországban, a Toszkán térségben helyezkedik el. Mivel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük