Kezdőlap » Karácsony » Melyik a legnépszerűbb karácsonyi filmtrilógia?

Melyik a legnépszerűbb karácsonyi filmtrilógia?

Hogyha a karácsonyi filmekre gondolunk, a legtöbbünknek a Reszkessetek betörők! című film jut eszébe. A filmtrilógia első része 1990-ben lett bemutatva. Az első részben megismerjük a kis Kevint, és a családját, akik azt találták ki, hogy az idei évi karácsonyt Párizsban töltik majd. A reptérre el is indulnak, azonban a család egyetlen dolgot otthon felejt, Kevint. A kisfiú nem ijed meg, sőt hamar feltalálja magát, azonban mire unatkozni kezdene, betör a házba két tolvaj. A film vége persze happy end, hiszen Kevin elbánik a betörőkkel, és végül a családja is hazajön hozzá.
A Reszkessetek betörők 2 két évvel az előző film után játszódik, épp karácsonykor, azonban ahogy az lenni szokott, idén sem jön össze minden úgy, ahogy a család szeretné. Most sikerül a családnak együtt elindulnia a repülőtérre, azonban egy véletlen folytán Kevin ismét elkeveredik tőlük, és nem ugyanarra a gépre száll fel, amire a családja, hanem egy olyanra, ami New York-ba tart. Találékonyságának köszönhetően sikerül megszállnia a Plaza Hotelben, azonban összetalálkozik két régi ismerőssel, Harryvel és Marvval, a betörőkkel, akik épp most szabadultak a börtönből, és revansra vágynak.
A Reszkessetek betörők 3 már egy másik család, és egy másik kisfiú történetét mutatja be. Az időpont ismét a karácsonyi időszak, a helyszín pedig egy chicagói kisváros, ahol egy négy főből álló tolvajbanda törne be a Pruitt családhoz, mert meg szeretnék kaparintani azt a mikrochipet, melyet a kisfiú autójába rejtettek el egy véletlen folytán. Természetesen a 8 éves fiú teszi a dolgát, és megmenti a karácsonyt, így a film vége is happy end.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük