Kezdőlap » Baba-mama » Melyik a kedvenc színe a gyereknek? – olyan lesz a személyisége!

Melyik a kedvenc színe a gyereknek? – olyan lesz a személyisége!

Az, hogy a gyermek milyen színeket kedvel elsősorban, szorosan kapcsolatban áll a személyiségével. Így, már egészen kicsi korban hogyha kiderítjük valószínűleg milyen színt kedvel a gyerek, következtethetünk arra, hogy milyen személyisége lesz később.
Azok a gyerekek, akik a sárga színt kedvelik, nagyon hűségesek, és mély érzésekkel rendelkeznek, emellett pedig az élet legtöbb területén nemcsak aktívak, hanem kezdeményezők is, valamint jellemvonásaik közé tartozik, hogy szeretnek vezető pozícióba kerülni. Az a kisgyerek, aki a zöld színt kedveli, nagyon tud szeretni, és ez az érzelmessége jól kimutatkozik kapcsolataiban is, ezért őt is szereti a környezete. A zöld szín kedvelőire ezeken kívül még az is jellemző, hogy frissek, üdék, és szellemileg nyitottak.
Azok, akiknek a vörös szín a kedvencük, általában fejlett ösztönökkel rendelkező emberek, határozottak, és ezzel együtt szenvedélyesek is, szívesen küzdenek szeretteikért, és el is érik a céljaikat anélkül, hogy máson áttipornának. Az a gyerkőc, aki a rózsaszínt szereti, jó szándékú, és nyíltszívű, segítőkész, és általánosságban véve elfogadó az emberekkel szemben. Azok, akik a kék színt kedvelik nagy szívvel rendelkeznek, művészlelkűek, egyenesek és egyben becsületesek is. Ők átlagon felüli képzelőerővel is meg vannak áldva, valamint irtó jól kommunikálnak. Azok a gyerekek, akik a lila szít kedvelik, nagyon kreatívak, és jó az alkalmazkodóképességük, így az élet minden területén megállják a helyüket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen környezet a legjobb a gyereknevelésre?

A gyerekneveléshez nem feltétlenül kell lakóhelyet váltanunk, de a lakás, nem biztos, hogy elegendő teret …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük