Kezdőlap » Hotel » Maurach am Achensee

Maurach am Achensee

Ausztriában a Wörthi-tó mellett a második legismertebb állóvíz, ahova sokan szeretnek utazni Magyarországról is, az Acheni-tó, amely Maurach am Achensee mellett található. Ez a tó a fekszik a legmagasabban az alpesi állóvizek közül, magassága 930 méter, amelynek köszönhetően igazán egyedi fekvése van. A tó vize égszínkék színű, több oldalán 2000 méter magas lejtők határolják, szomszédjában pedig az Inn-völgy van, amely szintén népszerű üdülőközpont és kirándulóhely a vidéken. Ide elsősorban azok szeretnek jönni nyaralni, akik pihenésre vágynak csendes nyugodt környezetben, távol a nyüzsgő várostól, és annak zajától.

Maurach am Achensee egy olyan kis osztrák település, ahova sokan sportolni, túrázni és kirándulni jönnek, azonban akik több izgalomra vágynak, ellátogathatnak az egyik kalandparkba is. A szépséges környezet mellé autentikus szállodákat is kapunk, aminek köszönhetően válogathatunk, hogy melyik nekünk szimpatikus szálláshelyre mennénk szívesen. A legnépszerűbbek kétségkívül a következők: Wellnesshotel & Residenz Vier Jahreszeiten, Travel Charme Fürstenhaus, Wellnessresidenz Alpenrose Superior, valamint olyan vendégházak, és apartmanok, mint a Der Wiesenhof, és a Rosenhof apartman.
Maurach am Achensee egy olyan kisváros, amely csupán 700 kilométerre található hazánk fővárosától, így akár nyugodtan elindulhatunk autóval is erre az útra. Hogyha kedveljük az autós utazásokat, akkor jó élményben lesz részünk már az út alatt, amit csak tetézni fog az itt eltöltött idő.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Honfleur, egy északi francia város

Honfleur egy Franciaország északi területein található kikötőváros, amelyet kevesen ismernek a távolsága és az elhelyezkedése …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük