Kezdőlap » Hotel » Manchester szállodái

Manchester szállodái

Anglia egyik legnépszerűbb városa London után Manchester. Ennek köszönhetően, ide is mint a fővárosba rengeteg turista érkezik évről évre, ami miatt itt is nagyon sok szállodát találhatunk szerte az egész városba.
Vannak népszerűbbek, ahol az ár és a minőségi arány is egy szinten van, azonban a luxus hotelekből is bőven akad a belvárosban. A turisták szerint a legkedveltebb szálloda az egész városban a Best Western Willow Bank Hotel amit évente több ezren látogatnak meg. Az olcsóbb árkategóriába a Bewleys Hotel Airport és a Crowne Plaza Hotel Airport tartozik, ami az átutazók és az egy éjszakára megszállók kedvence.
Akik az apartman típusú szállásokat kedvelik, azoknak a legjobb választás a Sachas Hotel és az Atrium apartman lesz. A diákszálások terén sincs hiány Manchesterben, a Hilton Chambers Hostel és a Luther King House azok a helyek ahol nem egy lelakott szobában szállhatunk meg, ha ilyen típusú szállást választanánk.
A luxus hotelek közül a Hill Quays Apartment Deansgat és a Lowry Hotel Chapel Wharf amik minden igényünket képesek kielégíteni, mivel mindkét szálloda 5 csillaggal rendelkezik ami biztos garancia a megfelelő pihenésre.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A szegedi Matusalem

A Matusalem étterem, Szeged központjában, a Széchényi főtér 13. szám alatt található. Egy igen forgalmas …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük