Mai divat!

Manapság a divat az nem biztos, hogy egybe forr a szépséggel. Mert nem biztos, hogy a divat maga a szépség! A tinédzserek java része követi a divatot, mindegy milyen, hogy néz ki, megveszi, mert ez a legújabb trend és kinézik az iskolai társadalomból, ha azt látják rajta, hogy kopott, használt ruhákban jár! Sajnos! Pedig van, aki nem engedhet meg magának drága, úgymond divatos holmikat. Vannak olyanok, akik inkább vásárolnak másodkézből jó minőségű használt ruhákat, olcsón. Ennek az üzletágnak is mostanában felfelé ível a sikerszériája!

És, hogy mi a divat? Az, amit a tévében lát az ember a kifutókon, amit sokszor a csontsovány modellekre adnak rá, melyekben aztán mereven végig sétál a kifutón..Kislányok körében divat úgymond állandóan fogyókúrázni, mert ha van rajtuk egy csepp felesleg, akkor már jaj-jaj van. És divat az is, hogy ilyen-olyan kivágott, mélyen dekoltált, éppen takar valamit ruhában megjelenni bármilyen közösségben!

Mi a divat még manapság? A műköröm, festett haj és szemöldök, tetoválások, extrém holdjáró cipők és gazdagabb körökben a kollagén, mert ettől lesz valaki szép, állítólag! A szépség minden embernek mást jelent, van, aki már attól szép, mert épp szerelmes vagy boldog bármi miatt! A szépség nem azon múlik, hogy ki mennyit költ szépészeti beavatkozásra (mert azt sajnos olykor el is rontják),hanem hogyan érzi magát a lelkében, szívében! Akik diktálják a divatot, a legnagyobb divatházak, a különböző kollekciókkal, pénzért lehet megvásárolni, és igen, vannak, akik a szépséget is pénzért veszik, mert van miből. Persze nagy divat ez is, hogy, akinek sok pénze van, órákat ,napokat tölt el szépség szalonokban, hogy ott rakják össze a sminkjét, a haját és ruháját!
Az átlagembernek nem függ össze a divat a szépséggel, mert sokan vannak, akiknek az a divatos, ami éppen rajta a szép!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tippek az otthoni hajfestéshez

A fodrász helyett sokan választják az otthoni hajfestést. Néhány dologra érdemes odafigyelni, hogy megfelelő eredményt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük