Kezdőlap » Hotel » Magyarország egyik legjobb borvendéglője

Magyarország egyik legjobb borvendéglője

Hazánkban Tokaj-Hegyalján található az Oroszlános Borvendéglő, amely egyfajta gasztronómiai és vendéglátói megújulás következtében úgy döntött, ötvözi a minőségi, helyi alapanyagokat, és a szezonális ajánlatokat, valamint a hagyományos és modern konyhát és technológiát.
Így a vendéglőben több lakosztály, és szoba közül választhatunk, melyeknek érdekessége, hogy a borok után lettek elnevezve. Az első lakosztály, melyek igénybe vehetünk a földszinti, mely 27 négyzetméteren terül el, tartozik hozzá egy előszoba, egy két fő részére alkalmas hálószoba, valamint egy nappali is, ahol maximum még két fő számára van hely, ezen a lakosztályon TV, DVD, és kádas fürdőszoba található.

A következő, az előbbitől nagyobb lakosztály a Muskotály nevet viseli, ez már 50 négyzetméter alapterületen található, és emeleten helyezkedik el. Itt nappali található, TV-vel, DVD-vel, és maximum 3 főnek megfelelő hellyel, hálószoba 2 fő részére, valamint egy fürdőszoba, amely zuhanyfülkével van ellátva.
Ettől egy kicsit kisebb a Hárslevelű lakosztály, amely 40 négyzetméteres, a nappaliban TV, DVD, 3 fő plusz hely, az első számú hálószobában maximum két plusz főnek, a második hálószobában szintén 2 fő számára elegendő hely található. A hárslevelű lakosztályon belül zuhanyfülkés fürdőszoba található. Az összes lakosztályon lehetőség van az infraszauna használatára, amely két fő számára alkalmanként 2000Ft-ba kerül.

Az Oroszlános Borvendéglő a vendégei számára nemcsak lakosztályokat biztosít, hanem megannyi különtermet, és plusz helyszínt is. Ilyen például a Szirmay teremben lévő étterem és kávézó, vagy a Hollóházi teremben található ebédlő, de találunk itt még szivarszobát, hagyományos szállodai kétágyas szobákat, pincét és kóstolótermet. A borvendéglő rendezvényei között szerepelnek a borkóstoló programok, a bortúrák és a borvacsorák is, valamint a műemlék séta.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A legfényesebb hajótársaság

A Crystal hajótársaság legnagyobb hajója a Crystal Serenity, amelyen egyszerre több mint ezer vendéget tudnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük